Zvijezde i tračevi

Sud naredio privođenje starlete: Trošila pare na plastične operacije, a proglasila bankrot zbog duga od 900.000 eura

Autor Dragana Tomašević

Britanska najpoznatija starleta Kejti Prajs, ponovo se nije pojavila na sudu zbog duga od skoro milion eura. Sud naložio da je privedu

Izvor: Instagram/katieprice

Bivša manekenka i starleta Kejti Prajs koja godinama unazad šokira britansku i svjetsku javnost svojim brojnim plastičnim operacijema, danas je trebalo da se pojavi na stečajnom sudu zbog duga od skoro 900.000 eura. Starleta to nije učinila i sada za njom raspisan nalog za privođenje.

Kejti je danas trebalo da svjedoči o svojim finansijama i bankrotu koji je proglasila, pred specijalističkim stečajnim sudom u Londonu. Ovo nije prvi put ni da se nije pojavila na sudu, ali ni da je bankrotirala. Prajsova je prvi put proglasila bankrot 2019. godine, a drugi put u martu 2024.

Ipak, za sve te godine njeni pratioci na društvenim mrežama su gledali njene slike i snimke sa različitih destinacija na koje je putovala kako bi uvećavala grudi, stavljala navlake na zube, radila liposukciju i zatezanje stomaka, ali i "častila" momke raznim tretmanima u istim ordinacijama.

Sudija Ketrin Barton je na današnjem suđenju rekla je da je Kejti dobila "jasno upozorenje" da se mora pojaviti na današnjem ročištu, jer je na poslednjem ročištu rekala da Kejti, ukoliko se ne pojavi na suđenju, rizikuje da će biti uhapšena.

"Po mom mišljenju, neophodno je da sud izda nalog za Kejtino hapšenje. Nema stvarnog opravdanja za njeno odsustvo sa današnjeg ročišta. Razlog njenog izostanka je beznačajan", rekla je Barton. Sudija je istakala i da Prajsova nije dala ni najosnovnije podatke u vezi sa stečajem.

Kejti je bankrotirala u martu ove godine zbog neplaćenog poreza od 761.994,05 funti (više od 900.000 eura).Svoj bankrot shvatam veoma ozbiljno, kao i sve ostalo. "Veoma je ozbiljna situacija u kojoj sam", rekla je ona pred prvo suđenje, a potom se nije ni pojavila.

Svoj bankrot shvatam veoma ozbiljno, kao i sve ostalo. "Veoma je ozbiljna situacija u kojoj sam", rekla je ona pred prvo suđenje, a potom se nije ni pojavila.

Pogledajte kako je starleta nekad izgledala: