Zvijezde i tračevi

POLILI JE KANTOM ULJA NA SNIMANJU SERIJE: Otkriveno šta se zaista desilo s Dženifer Aniston

Autor Anja Konstantinović

Na društvenim mrežama nastao je haos kada su siplivali kadrovi na kojima je se vidi kao je Dženifer Aniston polivena kantom punom ulja.

Izvor: YouTube/Movie clips

Glumica i zvijezda hit stkoma "Prijatelji", Dženifer Aniston uznemirila je fanove kada su se na društvenim mrežama pojavili kadrovi na kojima se vidi da je polivena kofom punom crnog ulja. Na spornim snimcima može se vidjeti kako Dženifer stoji na ulicama Njujorka usred protesta, kada neko iz mase na nju iznenada prosipa kofu punu crnog ulja.

Reakcija bijesne glumice bile je sve samo ne blaga, a njeni razjareni fanovi odmah su počeli da ostavljaju ljutite komentare na društvenim mrežama.

Ipak, veliko olakšanje usljedilo je nakon što je otkriveno da ovaj događaj nije stvaran, već je zapravo riječ o najnovijem projektu - u pitanju je snimanje četvrte sezone serijala "The Morning show".

U sceni koja podsjeća na protest, Aniston, koja igra lik Aleks Levi, bila je potpuno prekrivena crnom tečnošću. Glumica je djelovala bijesno dok su se statisti okretali od mjesta izlivanja. Ranije ovog mjeseca, Aniston je potvrdila da je produkcija četvrte sezone serije počela, objavivši sliku na kojoj pozira sa kolegama Riz Viterspun  i Tig Notaro u gotovo identičnim teksas odjevnim kombinacijama.

"The Morning Show" koji prati živote novinara na izmišljenoj stanici "UBA" dok se suočavaju sa ličnim i profesionalnim izazovima, postigao je veliki uspjeh od premijere 2019. godine.