Zvijezde i tračevi

SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ PO DRUGI PUT TATA: Svjetski mediji brujali o Nataliji, sada se porodila

Autor Katarina Bojović

Supruga Sergeja Milinkovića Savića donijela je na svijet drugo dijete.

Izvor: Instagram/natalija_ilic_

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković Savić (29) nedavno je postao otac po drugi put, pošto je njegova izabranica Natalija Ilić na svijet donijela sina.

Popularni par već ima ćerku Irinu, koja je rođena 17. novembra 2022. godine. Ovo je drugo dijete u njihovoj porodici, što svakako čini ovaj period posebno radostnim za njih. Fudbaler je radosnu vest odmah podelio na Instagramu, poželivši dobrodošlicu svom nasledniku.

"Rastemo ponovo! Dobrodošao sine, hvala najboljoj mami", napisao je.

Po izlasku iz porodilišta se oglasila i hrabra mama. Ona je objavila fotku novorođenčeta i ćerke Irine koja je u rukama držala balon na kojem piše: "Dobrodošao na svijet."

Izvor: Instagram/natalija_ilic_

O Nataliji se vrlo malo zna, osim da je iz Novog Sada i da je završila medicinu. Ono što se može zaključiti sa fotografija sa njenog profila na Instagramu jeste da je ljubitelj putovanja i konja i da voli da posjećuje dobre restorane, a mnogi ostavljaju komentare i da je jedna od najlepših žena srpskih fudbalera.

O njoj je pisao i britanski tabloid San, koji je pored slika preuzetih s njenog Instagrama napisao "ubrza puls, ali nema veze, pošto je doktorka, pa može da te liječi".

Pogledajte Nataliju: