Zvijezde i tračevi

NADALOVA ŽENA NIKAD NE DOLAZI NA MEČEVE: Za to ima poseban razlog, a na Olimpijadi svi gledali u nju

Autor Katarina Bojović

Suprugu Rafaela Nadala rijetko viđamo na njegovim mečevima, a za to postoji poseban razlog.

Izvor: Profimedia

Danas su se na Olimpijskim igrama suočila dva velikana tenisa - najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegov dugogodišnji rival Rafel Nadal.

Meč se završio Novakovom pobjedom, dok nema ko nije obratio pažnju na ljepotice koje su ih bodrile sa tribina. Jelena Đoković blistala je i mamila poglede, dok je slavila svaki Novakov poen, a mnogi su se iznenadili kada su ugledali Nadalovu suprugu. Franciska Marija Ćiska gotovo nikad ne posjećuje suprugove mečeve, a za to ima poseban razlog.

O tome je jednom prilikom govorila za medije:

"Potreban mu je prostor kada se takmiči, a sama ideja da ja čekam cio dan da završi šta treba i šetam naokolo me umara, to bi me gušilo. On bi morao da da se brine za mene. Jednostavno ne. Ako ga pratim svuda, mislim da postoji rizik da prestanemo da se slažemo", objasnila je jednom prilikom kako funkcioniše njihova veza i zašto ih ne viđamo često u javnosti.

Ljubav Nadala i Ćiske počela je kada je on imao 18, a ona 16 godina. Bila je uz njega dok je jurio ka svjetskom teniskom vrhu i osvajao trofeje. Slava koju je stekao nije uzdrmala njihovu ljubav, a čini se da su svih ovih godina uspješno položili brojne testove jer im je njegova karijera donosila brojna iskušenja.

Ćiska je uspješno izbjegavala paparace, a zajedno su bežali od skandala. Tačnije, nisu ih ni pravili. Za Ćisku naime važi da je "bezgrešna".

Zanimljivo je da se slavni par poznaje od ranog djetinjstva, u vezu su uplovili 2005. godine, a vjenčali su se tek 2019. godine, nakon deceniju i po veze.