Zvijezde i tračevi

ZAŠTO ME MRZE KRUZ I PIT: "Skidao" Kejt Midlton pa se istripovao da je kralj, i sad ne da kolegi ni da dođe u London

Autor Jelena Sitarica

Tom Kruz i Bred Pit godinama su u svađi, a mnogi ne znaju koji je tačno razlog.

Izvor: printscreen/youtube/Jimmy Kimmel Live, printscreen/youtube/CANAL+

Bred Pit i Tom Kruz godinama važe za najpopularnije glumce u Holivudu, međutim, profesionalne puteve ukrstili su samo jednom, davne 1994. godine i nikad više. 

Pomislilo bi se da će glumačke veličine češće igrati na velikom platnu, međutim, do toga nije došlo jer se popularni lepotani praktično ne podnose. Njih dvojica su u svađi duge tri decenije, a nakon što se saznalo da će Bred Pit od sada provoditi više vremena u Londonu zbog snimanja novog filma o F1, ponovo su otvorene stare "rane", a svađa započeta pre 30 godina ponovo se rasplamsala.  

Kako je započela njihova svađa?

60-godišnji Pit i 62-godišnji Kruz prvi put su ušli u sukob još dok su radili na kultnom filmu "Intervju sa vampirom" 1994. godine. Bred je tada komentarisao da su njih dvojica potpune suprotnosti, opisujući zvezdu "Nemoguće misije" kao severni pol, a sebe kao južni, pisao je Closer.

"Postoji razlog zašto nisu radili zajedno 30 godina. Oni su se tada toliko posvađali, dok su snimali 'Intervju s vampirom', da nijedan od njih dvojice nije uspeo da pređe preko toga. Oni se u javnosti trude da to prikriju, ali nije tajna da se zapravo ne podnose", rekao je izvor za Closer.

Tom protiv dolaska Breda u Britaniju

Iako se mislilo da su svoje probleme ostavili u davnoj prošlosti, čini se da Tom Kruz i dalje ne može da pređe preko konflikta koji je imao sa kolegom, te navodno nimalo nije oduševljen što će Pit uskoro doći u London. 

Izvor tvrdi da Toma jako nervira to što će "Bred boraviti u njegovoj zemlji", ali i to što "radi s rediteljem Džozefom Kosinskim". Tom je, naime, angažovao Kosinskog na njegovom nastavku "Top Guna" iz 2022, "Top Gun: Maverick."

Izvor: Courtesy De’Longhi/Mega / The Mega Agency / Profimedia

"Tomu smeta što je Bred došao u ‘njegov kraj‘, odnosno Ujedinjeno Kraljevstvo, a Bred je poslednja osoba koju želi u onome što sada smatra svojim ličnim kraljevstvom", rekao je izvor pa nastavio: "Tom se veoma ponosi time što je postao deo britanskog visokog društva, što se druži s članovima kraljevske porodice i ima dobar odnos s Bekamovima."

"Što se njega tiče, London je njegov dom, tako da ljudi poput Breda, koji samo slete ovde, snime film ili s vremena na vreme dođu na kratki odmor, jednostavno nisu s njim na istoj talasnoj dužini", dodao je izvor, prenosi britanski Mirror.

Na Pitovom nadolazećem filmu o F1 takođe će raditi i Džeri Brukhajmer, koji je producirao ‘Top Gun‘, a na njemu radi i legenda Formule 1, Luis Hamilton.

Osim toga, predviđa se da će Pitov film biti jednako uspešan kao i "Top Gun: Maverick", uz nagađanja da bi ovo mogao biti Bredov prvi film od milijardu dolara.

"Bilo je raznih priča o tome kako će Bred da sledi uspeh koji je Tom postigao s ‘Top Gunom‘ i zaradi milijardu dolara kada ovaj film konačno stigne u bisokope, a to nije prošlo dobro kod Toma. Oseća se kao da Bred namerno hoda na prstima i pokušava ga sabotira”, nastavio je izvor za Closer.

Kruz to doživljava kao izazov i trudi se svima da do znanja da će razbiti Pita kad je u pitanju zarada na blagajnama.

"Imaju mnogo zajedničkih kontakata pa će, naravno, Bred čuti sve što Tom govori o njemu, a poznajući ga, Tom će imati puno toga za kaže", zaključuje izvor blizak glumcu.

Tom na meti kritika zbog Kejt Midlton

Kada se sve uzme u obzir, jasno je zašto mnogi kritikuju Toma zbog nadobudnog stava prema Bredu Pitu, naročito ako se uzme u obzir da ga je javnost ranije žestoko osudila jer je, kako su neki to tumačili "balavio" za ženom dobrog druga, princa Vilijama.

To je bilo još 2022. godine, kada je Kruz pratio teniske mečeve na Vimbldonu, što ne bi bilo ništa čudno da u publici nije bila i Kejt Midlton. Glumac nije skidao pogled sa vojvotkinje, toliko da je mnogima bilo neprijatno zbog načina na koji ju je gledao.

"Izgledalo je kao da je skida pogledom", glasio je komentar jednog od očevidaca. 

Izvor: Profimedia

Kruz je čak uhvaćen i dok je odmerava, a kada su se kasnije sreli na jednoj svečanosti, Kruz je brže-bolje dotrčao do Kejt pokušavajući da joj da ruku iako je kraj nje bio i Vilijam. Dakle, prvo je hteo da "prisvoji" princezu, a sada, kako se čini, i čitavo kraljevstvo.