Zvijezde i tračevi

LEJDI GAGA SE VJERILA: Raskrinkao ih snimak premijera, evo ko je muškarac koji je jedini osvojio njeno srce

Autor Anja Konstantinović

Lejdi Gaga vjerena je za svog dugogodišnjeg dečka Majkla Polanskog, a ovu vijest je potvrdio snimak koji je objavio francuski premijer Gabrijel Atal.

Izvor: Instagram/ladygaga

Pop diva Lejdi Gaga sve je oborila s nogu nastupom na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, ali pravi haos je nastao kada je otkriveno da je nastup zbog nevremena snimljen unaprijed. Gaga se u Parizu nalazi sa dugogodišnjim partnerom Majklom Polanskim, a čini se da je on posato i njen vjerenik.

Na video snimku na Tiktoku koji je podijelio francuski premijer Gabrijel Atal, čuje se Lejdi Gaga kako govorio o svom "vjereniku". Gaga, pravo ime Stefani Džermanota, bila je obučena u bijelu bomberku sa obilježjem SAD i crne naočare za sunce kada je upoznala Atala sa Polanskim dok su gledali plivačku trku.

Ko je Majkl Polanski?

Polanski je tehnološki preduzetnik, koji je osnovao Parker fondaciju 2015. zajedno sa Šonom Parkerom, suosnivačem velikih tehnoloških firmi kao što su Napster i Fejsbuk(sada Meta). Ova filantropska organizacija podržava izučavanje prirode, globalno javno zdravlje, građanske angažmane i umjetnost. On je takođe u odboru Parker instituta za imunoterapiju raka sa sjedištem u San Francisku, koji sponzoriše istraživanja o liječenju raka.

Polanski je studirao primjenjenu matematiku i računarstvo na Univerzitetu Harvard 2006.godine.

On i Lejdi Gaga prvi put su dovođeni zajedno u vezu oko Nove godine 2020: Polanski i pjevačica su očigledno bili zajedno nedjeljama prije nego što su objavili vijesti, čak su viđeni kako se ljube na novogodišnjoj noći u Las Vegasu.

Pompa oko Gage i Polanskog eskalirala je nakon što su viđeni kako se ljube na balkonu u Majamiju tokom vikenda Superboula u februaru 2020. Pop zvijezda je nastupila u gradu u subotu prije utakmice, a Polanksi je viđen u VIP dijelu tokom tv emisije sa Gaginom majkom, Sintijom Džermanotom.

Gaga je potom potvrdila vezu objavom na Instagramu: "Toliko smo se zabavili u Majamiju", napisala je.

Bivša napisala članak o njegovoj novoj vezi:

Nekoliko nedjelja nakon fudbalskog prvenstva 2020. godine, Lindzi Krauz, glavni urednik "Njujork tajmsa", napisala je članak o saznanju da se njen dugogodišnji bivši dečko Polanski zabavlja sa superzvijezdom koja je osvojila Gremi. Ona i Polanski su izlazili "cio koledž, a zatim još nekoliko godina". Kraus je rekla da nije pratila Polanskog na društvenim mrežama i da ju je blokirao na Fejsbuku nakon njihovog raskida. Ipak, nije imala zlu krv prema Gagi.

"Lejdi Gaga je nevjerovatna. Poređenje sebe sa njom je nevjerovatno motivaciono, i preporučujem vam da to pokušate, bez obzira na to kako se odnosite prema tome ko se sa njom zabavlja", napisala je.

Kratak vremenski period tokom 2022. godine, par se razišao zbog kako su navodili tada izvori "razlike u pogledu života" između Lejdi Gage i Polanskog. Ona je željela djecu i brak, dok on nije bio spreman za to još uvijek. Poslije kratkog perioda, viđeni su zajedno iste godine, što je bio znak da su se pomirili i pronašli zajednički jezik, a posljednje fotke su mnoge navele na pomisao da je Lejdi Gaga u drugom stanju.

BONUS VIDEO: