Zvijezde i tračevi

"RECI JOJ DA SE OBUČE KAD JE S DJECOM": Kim bijesna na bivšeg

Autor Vesna Kerkez

Kim Kardašijan navodno je zaprijetila bivšem suprugu, Kanjeu Vestu, da obrati pažnju kako mu se djevojka Bjanka oblači kada provodi vrijeme s njihovom djecom.

Izvor: YouTube/X17onlineVideos

Baš kada su svi pomislili da izabranica Kanjea Vesta, Bjanka Cenzori ne može više nikoga da iznenadi, dokazala im je suprotno. Brojna modna izdanja, koja bi neki prije nazvali "modnim katastrofama", nisu ništa ostavila mašti, a svako njeno novo izdanje šokantnije je od onog prethodnog.

Šetala je bez donjeg veša, u celofanu, samo s jastukom kojim je prekrila grudi, a sada je viđena zajedno sa Kanjeovom ćerkom Nort Vest na putu do bioskopa i to u donjem vešom u neutralnoj boji, koji je uparila sa potpeticama na pertlanje i bijelom kratkom rolkom. Vrlo otvoren bio je donji dio koji je otkrivao dio zadnjice. 

Kako prenose strani mediji, na Bjankino oblačenje nije ostala nema ni djevojčicina majka i Kanjeova bivša supruga Kim Kardašijan. Rijaliti zvijezda, preduzetnica i bjuti mogul je navodno zaprijetila novoj supruzi Kanjea Vesta da povede računa kako se oblači pred njenom maloljetnom djecom.

"Kim je naložila Kanjeu da nikada ne dozvoli Bjanki da se tako oblači u blizini njihove djece", otkrio je izvor u februaru i dodao: "Ona je zaista iznenađena što je Kanje pustio svoju ženu da tako izađe iz kuće". Čini se da Bjanku to nije previše potreslo pa je ona sada ni pet ni šest, došla upravo skoro naga.

Izvor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Za razliku od svog braka sa Censori, Vest je često tražio od Kim Kardašijan da promijeni odjeću ako Kanje smatra da pokazuje previše kože, pri čemu je umjetnik snažno uticao na njene modne izbore tokom njihovog sedmogodišnjeg braka - "Kanje je to radio isto što i sa Bjankom tokom njihovog braka", nastavio je izvor i dodao: "Razlika je u tome što je Kanje kada je oblačio Kim bio poštovan kao ličnost - kao umjetnik."

"Nažalost, Kim zna kroz šta Bjanka prolazi, ali osjeća da je Bjanka trebalo da zna u šta se upušta", istakao je izvor.