Zvijezde i tračevi

Nazivaju je najlepšom olimpijkom: Zanosna Nemica (25) odbila Plejboj, pa otkrila da dobija nepristojne ponude

Autor Marina Cvetković

Alisa Šmit bi na prvi pogled lako mogla da se zameni za neki od "Victoria's secret" modela.

Izvor: Instagram/alicasmd

Počele su Olimpijske igre u Parizu, a sve oči uprte su u naše sportiste. Tokom spektakularnog otvaranja imali smo prilike da vidimo i čujemo muzičku divu Selin Dion, nošenje baklje, ali i defile srpskih ollimpijaca.

Pored sportista i celokupne organizacije, komentariše se i svaki detalj sa ceremonije. Tim povodom su se brojni mediji raspisali o 25-godišnjoj nemačkoj trkačici koja se na Olimpijske igre u Parizu plasirala u mešovitoj štafeti Nemačke 4x400 metara.

Ko je zanosna lepotica?

Alisa Šmit po mnogima je najlepša olimpijka, a mnogi je neretko nazivaju jednom od najlepših sportistkinja na svetu. Savršenih crta lica, prodornih plavih očiju i bujne plave kose, te manekenske građe, Alisa je lako mogla proći kao jedan od top modela za "Victoria's secret".

Bila je deo reprezentacije koja je bila druga u disciplini štafeta 4x400 metara na Evropskom prvenstvu u atletici do 20 godina 2017. i treća u istoj disciplini na Evropskom prvenstvu u atletici do 23 godine 2019. Osim u svetu sporta, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu ima više od pet miliona pratioca.

Dobila je ponudu da pozira za "Playboy", ali je odbila. "Fokusirana sam na sport, želim da to svi znaju. Svoje fotografije objavljujem sama. Uz dobar izgled treba imati još nešto, kod mene je to atletika. Dolazi mi dosta nemoralnih ponuda u privatnim porukama. Ne zamaram se previše s tim", ispričala je u jednom intervjuu.

Omiljena tema - hrana

Alisa uživa u zdravoj hrani i kuhva kad joj to dopušta pretrpani raspored. Takođe je ljubiteljka sušija u surfovanja. "Moja porodica uvek govori da je hrana moja omiljena tema", rekla je.

Ipak, najviše voli da trči a još dok je bila dete, tokom jednog porodičnog odmora, privukla je pažnju Tomasa Kremera, profesionalnog sprinterskog trenera, koji joj je predložio da je roditelji upišu na trčanje. U osmoj godini počela je da se takmiči, te je vrlo brzo postala svetska zvezda.

Misteriozni dečko

Jedna od najs**sipilnijih sportistkinja na svetu, kako su je i zvanično proglasili strani mediji, svoj privatan život krije od očiju javnosti. Međutim, nije odolela a da svoje oduševljenje postignutim rezultatom ne podeli sa svojim partnerom. Ona je nakon jedne trke prišla jednom od fotografa, Fredu Ričardu Menduu (27) i poljubila ga. Nemački "Blid" otkio je da je ovaj par više od sedam godina u vezi.