Zvijezde i tračevi

ŽENE KOŠARKAŠA POKAZALE ZMIJSKA TIJELA NA JAHTI: Ovako se baškare Mina Milutinović i Sandra Niketić u Crnoj Gori

Autor Marina Cvetković

Supruge košarkaša Nemanje Nedovića i Tadije Dragičevića, manekenka Mina Milutinović i Sandra Niketić trenutno su zajedno na odmoru u Crnoj Gori, odakle se redovno oglašavaju na Instagramu.

Izvor: Instagram/Mina Milutinović

One su sada podijelile video sa jahte kako uživaju, a tom prilikom pokazale su vitke linije u kupaćim kostimima. Sandra je imala tanga crni bikini, dok je Mina odabrala jednodjelni kupaći sa prorezom na stomaku i istakla bujne grudi.

Sandra sa sportistom ima dvoje djece, dok se Mina porodila prošle godine i na svijet je donijela djevojčicu kojoj su dali ime Talija.

"Skoro smo dobili i rezultate prenatalnog testa i saznali da je na putu jedna djevojčica. Oduvjek sam mislila da sam mama muške djece i iznenadila sam se kada smo saznali pol. Srećna sam što je djevojčica, posebno jer mislim da su ženska djeca malo više privržena roditeljima i kada odrastu. Trenutno smo u fazi organizacije soba..." izjavili su svojevremeno.

Nedovići su nedavno naslednici proslavili i prvi rođendan i priredili joj pravu bajku. "Najsrećniji dan u mom životu je kada sam postala tvoja mama, svaki dan sa tobom je poseban, jer si ti posebna djevojčica. Srećan ti rođendan, živote moj! Volimo te beskrajno", napisala je Nedovićka.