Zvijezde i tračevi

NIKOLA JOKIĆ DAO SVOG KONJA DESINGERICI ZA SPOT! Otkriveni detalji,Kontroverzn evo kako je MVP reagovao na ponudu repera

Izvor Kurir

U jednoj od scena u pomenutom spotu, Desingerica vozi i trkačkog konja, a u pitanju je grlo iz ergele košarkaša Nikole Jokića.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedavno je izbacio pjesmu "Rendalica" koja je napravila opšti haos u regionu, pa se tako trenutno nalazi i na sedmom mjestu na Jutjub trendingu.

U jednoj od scena u pomenutom spotu, Desingerica vozi i trkačkog konja, a u pitanju je grlo iz ergele košarkaša Nikole Jokića. Kako saznajemo, naš košarkaš je vrlo rado ustupio svog konja za snimanje ekipi koja je radila na ovom video ostvarenju, a pored ovog zanimljivog detalja, svi spominju i riječi "bauljam i "ćarlijam", koje se pominju u pjesmi.

Prema nekim mišljenjima, u Desingericinoj pjesmi, ove riječi dobijaju filozofski prizvuk, jer pijani junak luta bez cilja. Svakako, riječi ove pjesme svako može interpretirati na svoj način, a njegova namjera će ostati misterija dok se sam ne izjasni o značenju svojih stihova.

Izvor: Printscreen YT