Zvijezde i tračevi

Stoja ispalila za nastup: Publika čekala, ona se nije pojavila - menadžer kluba smirivao dramu

Autor Katarina Bojović

Domaći mediji pišu da se Stoja Novaković nije pojavila na zakazanom nastupu u Budvi.

Izvor: YouTube/Paparazzo Lov // DNK

Pjevačica Stoja Novaković, koja je nedavno oštro potkačila kolege i branila Desingericu, nije se pojavila na zakazanom nstpu u Budvi.

Kako je menadžer kluba rekao izvoru Kurira, ovaj nastup zakazan je još prije tri mjeseca, a dogovoren je sa Stojinim suprugom Igorom, koji joj je i menadžer. Sve je išlo po planu do trenutka kada je pjevačica trebalo da se pojavi na tonskoj probi u popodnevnim satima, ali do toga nije došlo.

S obzirom da Stoje nije bilo u ugovoreno vrijeme, menadžer kluba pozvao je Igora kako bi vidio gdje su i koliko će da kasne.

Odgovor koji je dobio ga je razbijesnio. Igor je bio začuđen, pa ga je pitao: "Zar nismo zakazali za 24. avgust?"

Tada je menadžeru kluba objasnio da oni uopšte nisu blizu Crne Gore i da nikako ne postoji mogućnost da Stoja dođe na nastup. Klub je reklamirao ovaj nastup, tako da su se pribojavali da će Stojino nepojavljivanje uticati na njihov posao. Ubrzo su angažovali di džeja, dok su fanovi ostavljali komentare na Stojinom Instagramu.

Izvor: Printscreen

Mediji prenose da je onim gostima koji su željeli da se provedu baš uz Stoju vraćen novac za ulaznice, a oni koji su se zatekli u klubu kažu da su bili vidno razočarani.