Zvijezde i tračevi

ŠUŠKALO SE DA JE SA NJIM KEJT MIDLTON VARALA VILIJAMA: Doživeo jeziv kraj, telo sa stravičnom povredom pronašli u šupi

Autor Dragana Tomašević

Tomas Kingston, član kraljevske porodice, pronađen je mrtav u februaru ove godine.

Izvor: Profimedia

Tomas Kingston, član kraljevske porodice, oduzeo je sebi život u februaru ove godine. Nedugo nakon vesti o tragediji, društvenim mrežama se proneo trač da je princeza od Velsa Kejt Midlton, sa Tomasom varala princa Vilijema.

Smrt Tomasa Kingstona (45), supruga lejdi Gabrijele Vindzor, rastužila je kraljevsku porodicu, ali i zapanjila svet zbog detalja koji su usledeli - Tomas je sebi oduzeo život. Istraga je pokazala da je pored tela Kingstona pronađena sačmara, i da je na glavi imao "stravičnu ranu". Razlog samoubistva nije poznat, ali britanska štampa je pisala da su Kingston i njegova supruga živeli "život iz bajke", a za zeta princa i princeze od Kenta, završio se u šupi na imanju porodice, vrednom tri miliona funti.

Njegova sahrana je održana 12. marta, 12 dana nakon pokretanja istrage koja je otkrila jezive detalje:

"Kingstonov otac ga je pronašao sa katastrofalnom povredom glave. Na mestu događaja je bilo vatreno oružje. Pozvana je Hitna pomoć, a policija je uverena da smrt nije sumnjiva", rekla je patolog Kejti Skeret.

Lejdi Gabrijela, koja je 56. u redu za britanski presto, rekla je da je smrt njenog supruga bila veliki šok za celu porodicu.

Kinston je bio hrišćanin, studirao je istoriju ekonomije u Bristolu, pre nego što je počeo da radi kao pregovarač za taoce u Bagdadu. Navodno je preživio bombaški napad samoubica u kojem su 2024. poginule 22 osobe.

Nakon 3 godine provedene u Bagdadu, Kingston se vratio u Britaniju i počeo da radi za globalnu firmu za upravljanje imovinom "Šroders". Kasnije je postao direktor Devenport kapitala, firme koja finansira druge firme koje posluju sa "ekonomijama u razvoju". Pričalo se i da se zabavljao sa Pipom Midlton, rođenom sestrom princeze od Velsa:

Nakon raskida ostao je blizak sa porodicom Midlton, a on i supruga lejdi Gabrijela su čak prisustvovali Pipinom venčanju sa Džejmsom Mejtuzom 2017. godine. Pipa, Kerol i Majkl Midlton su došli na njegovo venčanje 2019.

Ta bliskost s porodicom princeze pokrenula je priče koje su se nakon njegove smrti širile društvenim mrežama - pisalo se da je "Kejt navodno u bolnici jer čeka dete s njim". Zbog ovakvih priča su stručnjaci za odnose sa javnošću upozorile palatu da bi trebalo da se oglasi povodom "nestanka princeze".