Zvijezde i tračevi

"ŠTA JE OVO DEJVIDE?" Bekam objavio Viktorijinu fotku, ona odmah regovala - na mrežama nastao haos

Autor Anja Konstantinović

Dejvid Bekam objavio je fotografiju sa suprugom Viktorijom, koja je izazvala brojne komentare na mrežama.

Izvor: Printscreen

Viktorija i Dejvid Bekam u srećnom su braku više od dvije decenije, uprkos brojnim nagađanjima o razvodu, svađama, prevarama, opstali su i postali jedan od najskladnijih slavnih parova. Nedavno su proslavili 25 godina braka, a sada su zbog jedne fotke postali glavna tema na mrežama.

Nakon Crne Gore i Hrvatske, par je nedavno posjetio i Italiju, a na društvenim mrežama redovno objavljuju zajedničke fotke. Tako je bivši fudbaler sve oduševio slikom iz vinograda gdje su bili na večeri, na kojoj su pozirali zagrljeni, a mnogima, uključujući i Viktoriji, jedan detalj je zapao za oko.

Dejvid je fotografiju sredio s neobičnim filterom, zbog kojeg njena kosa nije izgledala onako kako inače izgleda. U komentarima mu se javila "ljuta" Viktorija koja je napisala: "Šta? Zašto mi je kosa narančasta? Dejvide, koji je to filter?". Komentarom je nasmijala fanove, neki su je zbog toga nazvali Ginger Spice, umjetničkim imenom Džeri Halivel, Viktorijinom koleginicom iz grupe Spice Girls koja je poznata po narančastoj boji kose.

Viktorija i Dejvid vjenčali su se 4. jula 1999. godine, a svadbeno slavlje su organizovali u dvorcu Luttrellstown u Irskoj. Ove godine, za proslavu 25. godina braka, su ponovili stajlinge s vjenčanja, pa je tako ona ponijela ljubičastu haljinu, a Dejvid je nosio ljubičasto odijelo.