Zvijezde i tračevi

2 GODINE ĆUTAO O SINU: Tompson konačno otkrio u kakvom se stanju sad nalazi - "Dug put je pred nama"

Autor Dragana Tomašević

Marko Perković Tompson se oglasio povodom zdravstvenog stanja sina Ante

Izvor: YouTube/Croatia Records

Pre dve godine je objavljeno da je sin Marka Perkovića Tompsona, kontroverznog pevača iz Hrvatske, u teškom stanju u bolnici.

Ante Mihael, koji je tada imao 17 godina, prebačen je iz Splita u Zagreb zbog sumnje da je imao infarkt. Pevač se dve godine nije oglašavao o zdravstvenom stanju sina, ali je u intervjuu hrvatskim medijima otkrio da je "dug put pred njim".

"Teško je bolestan, ispred nas je dug put. Posećivali su nas i molili se s nama i biskupi, sveštenici, laici, časne sestre, članovi raznih molitvenih zajednica, i dan danas dolaze. Verujemo da je to pomoglo Anti što je živ, jer je po mnogim lekarima medicinsko čudo", pričao je pevač.

Izvor: YouTube/Screenshot/Nenodu

Tompson će u avgustu održati samostalni koncert u Imotskom, što predstavlja njegov povratak na scenu posle povlačenja zbog sinovljevog zdravstvenog stanja.

Iako se o Anteovom zdravstvenom stanju ne zna puno, poznato je da je završio u bolnici zbog problema sa srcem, a sada je Tompson otkrio i kako se danas oseća:

"Ante je sada malo bolje i stanje mu je stabilno. I dalje je teško bolestan, ispred nas je dug put ka oporavku. Imamo veru i nadu da će mu biti još bolje. Poseduje neverovatnu snagu u sebi s obzirom na sve što je prošao. Hvala Bogu da je tako jak i hrabar', rekao je za Hrvatski tjednik.

Ante je zaslužan za Tompsonov povratak na scenu - sin ga je nekoliko meseci nagovarao da se vrati nastupima, a Tompson mu je obećao da će to uraditi, rečeno je nedavno iz muzičarevog menadžmenta za 24sata.