Zvijezde i tračevi

ZLATAN NE SKIDA OSMIJEH ZBOG LIJEPE SRPKINJE: Čekao da joj ode dečko pa prišao, a od nje ne mrda ni bivši Kajli Džener

Autor Jelena Sitarica

Poznata influenserka Tamara Kalinić našla se u društvu proslavljenog fudbalera i repera na jednom događaju.

Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Nakon što se saznalo da je Cincoro Tequila postala oficijalni partner fudbalskog kluba AC Milan, upriličena je velika zabava na koju je pozvan crème de la crème svjetskog džet-seta, a upravo se među zvanicama našla i srpska influenserka koja je odavno obezbijedila svoje mjesto međ' zvijezdama.

Riječ je, naravno, o Tamari Kalinić koja se na događaju pojavila ruku pod ruku sa svojim vjerenikom Filipeom Testom, a u njenom društvu našao se i bivši dečko Kajli Džener - Travis Skot, koji je bio i za stolom Tamare.

Izvor: Instagram/acmilan

Činilo se da mu je Tamarino društvo više nego prijalo, jer se nije sklanjao od nje, ali je reper postao prošlost onog trenutka kada im se pridružio Zlatan Ibrahimović.

Izvor: Instagram/acmilan

Fudbaler je bio više nego raspoložen, i srdačno se pozdravio kako sa Travisom Skotom, tako i sa lijepom Tamarom. 

Izvor: Instagram/acmilan

Zlatanu je, kako se činilo, bio oduševljen lijepom Srpkinjom koja nije skidala osmijeh sa lica zbog slavnog fudbalera, a mnogi su se šalili da je Ibra "čekao da joj se skloni dečko da joj priđe".

Izvor: Instagram/acmilan

Ipak, Ibrahimović je godinama u srećnoj vezi sa svojom partnerkom Helenom, dok je Tamara odnedavno i vjerena za Filipa, te nema ni govora o nekoj romantičnoj povezanosti, iako je bilo onih koji su komentarisali na mrežama da bi "baš bili dobar par".

Šta vi kažete? Da li biste mogli da zamislite Ibrahimovića i Tamaru Kalinić zajedno? Pišite nam u komentarima vaše mišljenje.

Bonus video: