Zvijezde i tračevi

VELIKOJ LJUBAVI BOGDANA SREJOVIĆA UNIŠTILI SU LICE: Pred njim je polili kiselinom - posledice su bile stravične

Autor Jelena Sitarica

Bogdan Srejović je mnogo prije misice ljubio lijepu Vladanu Radosavljević, a tokom njihove veze doživjela je jezivu nezgodu kada ju je nepoznata osoba polila kiselinom.

Izvor: Instagram/bogdansrejovic

Bogdan Srejović prije nekoliko dana zakleo se na vječnu ljubav lijepoj misici i bivšoj rijaliti učesnici Jovani Ljubisavljević. Par je rekao sudbonosno "da" u manastiru Gračanica, a sada se šuška i da je popularna lepotica u blagoslovenom stanju

Ipak, kako se par još uvjek nije oglasio povodom vjiesti, sve je u domenu nagađanja. Inače, Jovani je ovo prvi brak, dok je Bogdanu drugi. 

Poznato je da je ranije bio u braku sa Zoranom Tasovac sa kojom je dobio i ćerku, međutim, prije nje, Srejović je imao još jednu veliku ljubav - Vladanu Radosavljević. 

Bivša manekenka je danas veoma uspješna poslovna žena koja se bavi dizajnom. Obožava arhitekturu i putovanja.

Međutim, dok je bila sa Bogdanom, desila joj se užasna nezgoda. Drama se odigrala 2016. godine i to baš u prisustvu Srejovića.

Naime, njih dvoje su se uputili bili ka njenom stanu na Dorćolu, i dok je Bogdan parkirao svoj automobil, ona ga je čekala ispred ulaza u zgradu. Tada je nepoznata osoba prošla pored nje i na njeno lice prosula kiselinu koja je izazvala užasan bol i uništila dio kože, te oštetila i leijvo oko.

Izvor: Instagram/v.anila_r.ed

Počinilac nikada nije otkriven, ali je Vladana uspela iz svega da izađe mnogo jača, uspešno se oporavila i vratila svakodnevnim obavezama. Postala je inspiracija mnogim devojkama, zbog stvava i načina na koji se borila sa frapantnim stvarima koje su je zadesile preko noći.

- Mjesec decembar (kažu mjesec praštanja), tačno dvije godine od napada i polivanja kisjelinom (živom sodom) na mene od „nn napadača“. Zahvaljujući istrazi kako je vođena i dalje se „ne zna“ ko stoji ili koja stoji iza svega ovog. Imam potrebu da se oslobodim svake fizičke i psihičke boli, kao i posledica koje je ovaj događaj ostavio na mene. Hvala Gospodu Bogu što me je sačuvao među živima i što sam se skoro pa oporavila - napisala je Vladana 2018. godina na svom Instagram profilu.

- Na sebe više ne gledam kao na žrtvu, već na pobjednika, koji je uspio da nadvlada jedno ovako ružno iskustvo. Pokušavam da oprostim i sažalim se na tog jadnika / jadnicu, kome je ovako nešto moglo da padne na pamet. Nadam se da ga / ju je usrećila svaka moja opekotina šestog stepena, spaljena kosa, svaka rana, oštećen vid, svi ti u početku zalogaji hrane na cevčici. Pitam se kakav li je život tako zlobne duše i da li se ovim nahranila? Moja duša ne zaslužuje da nosi gnev i bes zbog ovakvih ljudi, već da bude lepa i radosna kao što je bila i pre ovog događaja. Zato ovim sažaljenjem i praštanjem stavljam tačku na taj deo svog života. Nikad nije bilo lako biti čovek među ljudima - dodala je na kraju, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku.