Zvijezde i tračevi

OBJAVILA GDJE ĆE BITI, MUŠKARAC UPAO I PUCAO U NJU: Ubijena reperka (27) - na mrežama se šeruje snimak pucnjave

Autor Dragana Tomašević

Američka rep umjetnica poznata kao Tan Da Gad, ubijena je na otvaranju jednog kozmetičkog salona

Izvor: Instagram/tan.dagod

Reperka Aliana Grin, poznata kao Tan DaGod, ubijena je u subotu, u kozmetičkom salonu u Kaliforniji. Mlada influenserka i reperka otkrila je fanovima da će prisustvovati otvaranju poznatog salona, pa će se tim povodom zabavljati sa njima i samim tim otkrila lokaciju muškarcu koji ju je upucao.

Aliana je brutalno ubijena pred njenim fanovima nakon što je naoružani muškarac pucao direktno na nju u kozmetičkoj radnji. Prijatelji su je brzo odvezli u bolnicu, gdje je preminula od zadobijenih povreda, prenosi Mirror.

Društvene mreže su od tada preplavljene uznemirujućim video snimkom koji je zabilježio trenutke koji su doveli do kobne pucnjave. Na snimku se vidi Grinova kako komunicira sa prisutnima i smješka se. Ubrzo izbija haos, te napadač sa kapuljačom upada i puca direktno na nju, nakon čega su se fanovi razbježali.

Sul Čo, zaposleni u obližnjem korejskom restoranu koji je bio na događaju, rekao je za KTVU:
"Ona je bila tamo, a ovaj tip sa kapuljačom je ušao kroz kapiju i počeo da puca. Svi su se sagnuli i sakrili iza automobila. Gledao je samo nju, jer sam to vidio. Nije pucao na sve, već samo u nju".