Zvijezde i tračevi

JA SAM JAVNA LIČNOST, TO JE BLAM: Tijanu Ajfon prevario bivši dečko - "Bar da je neka top riba, nego tranvestit"

Autor Dragana Tomašević

Tijana Maksimović progovorila o bivšem partneru, ali i zaradi na platformi Onlifens

Izvor: Instagram/ticamaksimoviccocoti

Starleta Tijana Ajfon, koja je karijeru u rijalitiju zamijenila kreiranjem i prodajom haljina i kupaćih kostima, a od nedavno je i na platformi Onlifens, ispričala je kako je saznala da ju je bivši dečko prevario.

"Taj dečko je bivši, što se mene tiče sad je već pokojni. Postoje ljudi sa kojima se lijepo rastaneš, a nekima daš cio život oni te upropaste. Sad sam odlučila da samo gazim. Ja nemam problem da pričam iskreno, uvijek sam takva bila. Desila se prevara od strane tog bivšeg. Hajde da je to uradio sa nekom najjačom ribom, pa da kažem svaka čast, skidam kapu. Ali, ne možeš da me prevariš sa transrodnom osobom! To je blam. Blam za mene koja sam javna ličnost", rekla je Tijana i nastavila:

Izvor: Instagram/ticamaksimoviccocoti

 "U gradu se zna ko je ko, sve se zna. Ja poštujem i gej i transrodnu populaciju, ali da moj dečko seksualno opšti sa transrodnom osobom to nisam mogla da podnesem. Sad kad vratim film u nazad, kad se sjetim kako mu izgledaju bivše djevojke, mogla sam da naslutim da će se ovako nešto desiti, ali... To nije smiješno nego je traumatično, plakala bih. Trebala sam poslije jedne duge veze da shvatim da sloboda nema cijenu. To sam trebala davno da shvatim i jedino za njega mogu da kažem 'oprostite mi moju ružnu prošlost'".

Izvor: Instagram/ticamaksimoviccocoti

Poslije kraha emotivne veze Tijana se ozbiljno posvetila biznisu, pa pored kupaćih kostima ozbiljno dobar priliv novca ima preko aplikacije za odrasle.

"Ja sam govorila da nikad neću otvoriti taj sajt, a sad pare samo padaju. Sajt radi cijele godine, kupaći su sezonski posao. Preko ljeta kupaći više donose pare, ali sajt sve vrijeme radi top. Kaplje sa svih strana, to je najbitnije“, rekla je Tijana i iako nije željela da otkrije koliko mjesečno može u parama da zaradi, otkrila je:

"S obzirom da sam jedna od najjačih riba u Srbiji, mjesečno mogu da kupim jedan dobar sat, drugi auto, ali neukusno je pričati o ciframa. Uskoro kupujem stan, vrijeme je".

BONUS VIDEO: