Zvijezde i tračevi

"ĆERKA (15) JE PREPLAŠENA, MANIJAK JE UHVATIO NA BANOVOM BRDU" Glumac sve prijavio: Pokušao da je zadrži

Autor Anja Konstantinović

Peđa Damnjanović oglasio se na društvenim mrežama gde je ispričao kako je njegovu maloletnu ćerku napao manijak na Banovom brdu, nakon čega je odmah sve prijavio policiji.

Izvor: Instagram/damnjanovski_/screenshot

Glumac Peđa Damnjanović, koji se prošle godine razveo od supruge nakon 17 godina braka, otac je troje dece, sina koji se zove Oleg i dve ćerke Tinje i Hane. Sada se oglasio na Instagramu gde je otkrio da je bio u policiji kako bi prijavio manijaka koji je presreo njegovu ćerku.

"Manijaka je svuda i očigledno sve više, toga smo svesni, ali šaljem opet apel i upozorenje najviše zbog dece. Na Banovom brdu se opet pojavio jedan takav kome je mesto u ustanovi, ali ga očigledno još nisu ulovili i smestili gde mu je mesto", započeo je Peđa priču, pa nastavio:

"Naime, moju ćerku koja ima 15 godina presreo je malopre na Banovom brdu 'čovek' i uhvatio je za ruku. Rekao joj je da je mnogo lepa da moraju da se upoznaju, da mora da mu da njen broj telefona. Ona je u panici razmišljala da li je pametno da odmah počne da vrišti i otima se, ipak, bila je pribrana i rekla mu je da je maloletna i da je pusti. Pokušao je još da je zadrži i kada je rekla da je zove tata, pustio ju je. Prijavio sam odmah policiji, oni sad patroliraju tim krajem, ali svakako razgovarajte sa decom o tim situaciji i pričajte im da stalno svuda idu u grupi".

Izvor: Instagram/damnjanovski_/screenshot

Ubrzo nakon objave koju je podelio na društvenim mrežama oglasio se i za medije i rekao da je njegova ćerka i dalje potresena - "Ćerka mi je preplašena! Rekla mi je: 'Sve vreme sam, dok me je držao za ruku, razmišljala šta si mi govorio da radim u tim situacijama, da me nije pustio ni kad sam rekla 'zove me tata', počela bih jako da vrištim'", ispričao je on.