Zvijezde i tračevi

SLIKALA SE GOLA I ZAUVIJEK NAPUSTILA SRBIJU: Glumica iz "Mi nismo anđeli" otkrila šta se desilo i kako sad živi

Autor Anja Konstantinović

Lijepu srpsku glumicu Mariju Jakšić gledali smo u brojnim domaćim serijama i filmovima, među kojima je ostala najzapamćenija po ulogama u "Mi nismo anđeli 2", "Mala noćna muzika" i "Mješoviti brak".

Izvor: Facebook/Marija Jaksic/screenshot

Kada je bila na vrhuncu slave glumica Marija Jakšić odlučila je da se skine skroz gola i slika za srpsko izdanje magazina "Playboy", a onda je napustila Srbiju. Već dugi niz godina Marija živi u Indiji, gdje se i udala, te odlučila da napusti glumu i posveti se svojoj velikoj ljubavi - jogi.

Postala je instruktorka joge, ljubav prema ovoj veštini dijeli i sa suprugom Markusom Venigerom, koji je svjetski poznat učitelj joge.

Njih dvoje su dobili sina kojem su dali ime - Tesla: "Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se udala za Markusa Venigera, svjetski poznatog učitelja joge, s kojim sada držim časove te drevne metode samorazvoja", izjavila je glumica u jednom intervju.

Podsjetite se Marije i u galeriji ispod pogledajte kako sada izgleda:

Marija je na BK univerzitetu završila glumu u klasi Radeta Markovića. 2007. godine prestaje sa glumom i kreće da se bavi humanitarnim radom, a pomagala je i djeci bez roditeljskog staranja i sa posebnim talentima.

O Mariji se jesenas pisalo i pričalo, kad je specijalizovani let "Er Srbije" sa našim državljanima koji su evakuisani iz Izraela stigao u našu zemlju, na kom je bila i ona. Ona se tad oglasila sa beogradskog aerodroma.

"Bježali smo u skloništa, potpuno je neprijatno. Mladi ljudi se pakuju uveče u uniforme i sa malim torbama ih izvoze u rat. Nije prijatno naravno, kako bi bilo prijatno, surovo je i jezivo. Strašna je frka i panika oko aviona, oko izlaza iz zemlje. Ovdje su imali sedam mjesta, neki Srbi su ostavljeni da čame tamo. Karta ne može da se kupi onlajn", rekla je Marija Jakšić tada za "Telegraf".