Zvijezde i tračevi

KO JE DJEVOJKA ZBOG KOJE JE BRED PIT POČEO DA PERE ZUBE: Prije 26 godine mlađe se po dvije nedelje nije tuširao

Autor Jelena Sitarica

Bred Pit potpuno je promijenio higijenske navike zbog Ines.

Izvor: Profimedia/Back Grid

Od kako je uplovio u odnos sa Ines de Ramon, 60-godišnji Bred Pit kao da živi novu mladost. Iako mu se sa jedne strane raspada odnos sa djecom koju je dobio sa Anđelinom, čini se da veza sa 26 godina mlađom ide u dobrom pravcu, te da čak planiraju i da se ostvare u ulozi roditelja. 

U isti mah, izvori bliski paru tvrde da se glumac potpuno promijenio, te da je čak korigovao i loše navike. 

- Stvarno se promijenio zbog Ines - rekao je izvor o oskarovcu za InTouch.

Izvor: Diggzy / Jesal / Splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Bred Pit je prije bio prilično nemaran kad su tuširanje i pranje kose u pitanju, želio je da koristi samo sapun i vodu kad se tuširao i odbijao je da upotrebljava dezodorans ili kolonjsku vodu. Često bi izdržao i po nekoliko dana bez kupanja, što je zapanjujuće s obzirom na to da je poznat kao "veliki seks simbol". Doduše, s Ines de Ramon je sasvim druga priča u pitanju - objasnio je izvor, prenosi Daily Mail.

Navodno, glumac sve više pazi na svoju garderobu, prepušta Ines da mu odabere kolonjsku vodu, a počeo je i da redovno čisti zube koncem, navodi izvor.

Izvor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

- Sada vole zajedno da izlaze i uživaju u salonima ljepote, idu na tretmane poput masaža i tretmana lica. Voli i hidratantne kreme i kreme za kožu - otkriva izvor.

Inače, nedavno se oglasio Bredov bivši cimer u Los Anđelesu 1987. godine i zvijezda serije "Beverly Hills 90210", Džejson Prisli, i priznao za medije da se Pit ponekad ne bi danima tuširao. Tokom pojavljivanja u emisiji "LIVE with Kelly and Mark", Džejson se prisjetio igre koju je igrao sa svojim cimerima kako bi vidio ko može da izdrži najduže bez tuširanja.

- Bred je pobjeđivao, uvek. Mislim da više ne radi to, ali tada je mogao dugo da izdrži bez tuširanja - prisjetio se glumac. Ali, sada se, po svemu sudeći, situacija promijenila i to zbog Ines de Ramon, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku.

Tagovi