Zvijezde i tračevi

UVIJEK U TOP FORMI: Fotke Slobode zbog kojih klecaju koljena

Sloboda Mićalović okačila je na stori video na kojem je u kupaćem i svi oduševljeno komentarišu da je ona najljepša i najprirodnija glumica u Srbiji.

Izvor: Instagram/sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović ponovo je uspjela samo jednom objavom da podigne temperaturu na Instagramu. Lijepa glumica objavila je snimak sa odmora, na kom je pozirala potpuno mokra u kupaćem kostimu, a vreli kadrovi bili su dovoljni da se zaređaju komplimenti na njen račun.

Sloboda, za koju često kažu da je najljepša prirodna glumica oduševila je sve vitkom linijom, a njegovano lice i bujni dekolte učinili su da se zbog onoga što vide mnogi preznojavaju. 

Izvor: Instagram/sloboda_micalovic_boba

Mokra do kože, Sloboda je šetala vilom u koju je smještena, a njene grudi bile su u prvom planu.

Inače, nije tajna da Sloboda veoma vodi računa o svom tijelu, licu i uvijek je bila u top formi, a neke od trikova pokupila je i od starije koleginice i jedne od najljepših žena svijeta Monike Beluči. 

Izvor: Instagram/sloboda_micalovic_boba

Podsjetimo, one su zajedno radile na filmu "Na mliječnom putu", a Beluči nije krila koliko je oduševljena slavnom Srpkinjom. 

- Kad smo se našle na snimanju, zamolila sam je da otvori njen veliki kofer, da vidim čega sve od šminke i preparata tu ima. Ona nekoliko puta dnevno skine šminku, stavi masku, uradi blagu masažu, pa onda slijedi novo šminkanje. Bez obzira na to kakvu genetiku imate, bez njege je nerealno očekivati dobar izgled. Nikada nisam zaspala sa šminkom i nikada me nije mrzilo da uradim svaki korak mog beauty rituala, a nije ih malo - rekla je Sloboda koja je jedna od rijetkih koju Monika prati na mrežama.

Danas redovno jedna drugoj lajkuju i komentarišu fotografije, te se veoma često može vidjeti da Beluči ostavlja srca ispod Slobodinih fotografija.