Zvijezde i tračevi

ZBOG ŽENSKE TUČE PREKINUT PROGRAM: Pogledajte kako je Žana "nabola" Jelenu usred prenosa uživo

Autor Anja Konstantinović

Žana Đorđević iznenada je udarila Jelenu Marinković na žurki koja je organizovana povodom završetka Elite.

Izvor: YouTube/RED tv/printscreen

Na imanju u Šimanovcima organizovana je žurka povodom završtka Elite, na kojoj su se pojavili svi učesnici pomenutog rijalitija. Među njima bila je i Jelena Marinković koja je pred kamerama prevarila supruga Ivana Marinkovića s Urošem Rajačićem.

Tokom žurke otvorila je dušu i otkrila kako planira da nastavi život nakon javne prevare. Ona je istakla da se najvjerovatnije više neće ni čuti ni vidjeti sa Urošem, ali takođe ne planira da prilazi stanu u kome je živjela sa Ivanom Marinkovićem.

Dok je govorila o planovima za budućnost, Žana Đorđević je prišla i iznenada skočila na nju, udarila je i oborila na zemlju.

Uslijedio je prekid programa, a Jelena je bila potpuno van sebe i novinarima rekla da ne zna šta se desilo - "Žena me šutira u stomak, hoću da idem kući, ali hoću prvo da dođe policija! Njen degenerik, bivši muž, mi je prijetio. Prijetio je sto puta, slao čestitke ovdje. Čekao je posle finala... Je l' se vi za***avate? Je l' treba direktno da idem u policiju direktno", govorila je za "Blic" Jelena i dodala: "Gušim se, nije mi dobro".

Na kadrovima se vidi kao ju je Žana udarila u glavu, a njih dvije su imale i sukob u rijalitiju, kada je Jelena napala Žanu, udarila joj šamar i bacila je na krevet.

Elita - Jelena Marinković nasrnula na Žanu Omniu - 03.06.2024.
Izvor: YouTube/pink.rs