Zvijezde i tračevi

NOVI PERVERZNI RIJALITI ŠOKIRAO LJUDE - Tamnica za intimne odnose, majka s Onlifansa i korišćen donji veš

Autor Anja Konstantinović

Novi rijaliti program "House of Heat" okupio je zvijezde jednog od najpopularnijih sajtova za odrasle OnlyFans.

Izvor: Instagram/avalouiise

Dva nova domaća rijaliti programa već su najavljena, a stiže i jedan strani "House of Heat" koji prati živote devet zvijezda OnlyFansa. Oni će u luksuznoj vilu zajedno stvarati sadržaj za svoje stranice. Među zvijezdama su bikini modeli, bivše sudije rijalitija "Too Hot To Handle" i proslavljene p*rno zvijezde.

Tu je i samohrana majka koja želi da bude "uzor" svome malom djetetu, gej par koji radi u p*rnografskoj industriji i fitnes model koji prodaje korišćen donji veš za visoku cijenu. Jedna od sudija u kući je Ava Luis koja se pohvalila kako ima odnose sa svojim dečkom Vinijem i od prodaje tog sadržaja zaradi 125.000 dolara mjesečno. Nagovorila je dečka da ostavi karijeru građevinskog radnika i da snima videe s njom.

"Sve radim na OnlyFansu. Imam fotografije u donjem vešu, gole fotografije, videozapise prema zahtevu, puno s*ksa”, rekla je Ava, dok je njen dečko postao zvijezda za homos*ksualce - "Većina mojih pratitelja na OnlyFansu su gaj i sviđam im se. Ja sam stara škola i jako mi je teško da se pretvaram da sam gaj”, rekao je Vini.

U rijalitiju se mogu vidjeti glumci kako snimaju p*rnografske sadržaje za svoje pretplatnike. Dva kandidata jednu sobu u vili pretvaraju u "tamnicu za s*ks" koju koriste kao set za svoje OnlyFans videozapise. Osim snimanja sadržaja, u rijalitiju ima i svađe. Gej p*rno zvijezda Kodi Šelder tresnuo je činiju s vodom u glavu od svog dečka Damnera kad su se svađali.

Gledaoci su šokirani jer ništa nije prepušteno mašti, već se kandidati skidaju pred kamerama, svađaju, završe zajedno i čine ostale radnje zbog čega zarađuju od svojih pretplatnika - "Drama u 'House of Heat' je tako intenzivna, želim pauzu", napisao je jedan gledaoc na društvenim mrežama.

"Samo se pitam koliko smo blizu kraja društva. Gledanost ove emisije trebalo bi to da pokaže", dodao je drugi. Jedan je pohvalio i platformu koja pušta ovu seriju: "Tubi radi ono za što drugi nemaju m*da, rijaliti seriju s kreatorima sadržaja za odrasle, izvrsna ideja", napisao je.