Zvijezde i tračevi

ZAMJERILI JOJ CELULIT I "SALO" Na pragu 6. decenije pokazala nesavršenosti u bikiniju i zapušila im usta

Autor Anja Konstantinović

Nove paparaco fotke slavne Eve Longorije oduševile su svijet i zapušile usta svim hejterima.

Izvor: Instagram/evalongoria/Screenshot

Eva Longorija jedna je od najljepših holivudskih glumica i nema problem da pozira ni bez šminke, a često dobija i komplimente za svoj izgled. Glumici i producentkinji kritike na izgled dugo nisu davale mira zbog 20 kilograma nakupljenih tokom trudnoće, a onda je okrenula novi list i počela napornim vježabanjem i ishranom da ih gubi. Oni koji su je kritikovali, danas mogu samo da joj zavide i da gledaju nove paparaco fotke. 

Eva, koja se prošle godine sa porodicom preselila iz Los Anđelesa u Marbelju, nakon što je kupila mega vilu sa šest spavaćih soba i sedam kupatila na španskoj obali, uživala je na plaži u suncu i moru, sa sinom i suprugom. Holivudska glumica ponašala se baš kao i svi "obični" ljudi - igrala se sinčićem Santjagom, dok je supruga Hose Bastona mazala kremom za sunčanje.

Plažom je trčkarala u crvenom bikiniju koji je otkrio njene savršene obline. I dok je Holivud opsjednut nedostižnim idealima ljepote i plasira nam ideju o savršenom ženskom tijelu, Eva Longorija je na pragu pete decenije riješila da prkosi ovom nepisanom pravilu. Ona je bezbrižno pokazala stomačić i malo celulita, dokazavši nam da se ne ustručava nesavršenosti.

I Eva zaista izgleda savršeno, posebno u svijetlu činjenice da je jedna od malobrojnih dama iz svjetskog džet-seta koja je sebi dala luksuz da ostari prirodno i nije se podvrgla estetskoj hirurgiji. Jasno je da glumica redovno vježba i to se na njenjoj laskavoj figuri jasno i vidi, a s druge strane mrvica celulita i potpuno normalno žensko tijelo, koje ne izgleda kao sa druge planete, čine da bude još primamljivija i atraktivnija. 

Liniju "duguje" skakanju na trampolini

Glumica, koja često ide u kupovinu bez šminke i voli da pozira paparacima, svojevremeno je otkrila kako je uspela da izvaja svoje telo, a riječ je o veoma zabavnoj aktivnosti. U emisiji Elen Dedženeris rekla je da svoj fizički izgled tijela duguje redovnom skakanju na trampolini i da to radi sat vremena dnevno.

"Jako je zabavno! I dobro je za moja koljena jer sam starija. Nekada sam trčala, ali ne mogu više. Trampolina je veoma dobar za vas. Odlično je za moje tijelo, pa pogledajte šta mi je uradila", rekla je Eva.

Nove fotografije oduševile su publiku, a na društvenim mrežama i portalima nizali su se brojni komplimenti. "Sviđa mi se što nije otišla pod nož kako bi napravila od svog tijela ono koje se uklapa u holivudske standarde - sa lažnim grudima i zadnjicom. Izgleda očaravajuće", "Izgleda zdravo i prirodno", "Vidi se da vježba, ali da nije opsjednuta time. Dopada mi se to", "Sjajna je i lijepo je vidjeti normalnu žensku figuru", "Meni je ovo mnogo više nego seksi nego kad vidim plastične žene sa svakim mišićem koji je kao isklesan", "Fantastično", "Savršeno normalno, sa figurom prikladnom godinama"... samo su neki od komentara.