Zvijezde i tračevi

OD PRINCEZE DO OSKAROVCA: Tom Kruz, Džulija Roberts, Pink... ko je sve bio na tribinama Vimbldona

Autor Vesna Kerkez

Brojne svjetski poznate face bez treptaja gledaju veliko muško finale Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

Izvor: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Novak Đoković igra svoje 10. finale na Vimbldonu, protivnik najboljem teniseru u istoriji je mladi Španac Karlos Alkaraz. Za ovaj događaj tražila se karta više, za koju su pojedinci izdvojili čak 10.000 evra, a mnogobrojne svjetske face nalaze se na tribinama Centralnog terena.

Pored princeze od Velsa, Kejt Midlton o čijem pojavljivanju se dugo nagađalo i koja će pobjedniku uručiti trofej, kamere su snimile Toma Kruza, Lejtona Hjuita, Benedikta Kamberbača, Džuliju Roberts, Hjua Granta... tu je bila i pjevačica Pink koja se nedavno slikala s Noletom, a fotka je izazvala kolaps na društvenim mrežama.

Poznate face "bez daha" gledaju meč i navijaju za svog favorita, pogledajte ko je sve na tribinama:

Princeza Kejt je sve zasjenila kada se pojavila u lila haljini, a s njom je bila samo ćerkica Šarlot i njena sestra, dok od princa Vilijama nije bilo traga. Iako se dugo nagađalo da li će se princeza pojaviti, zbog teške borbe s bolešću, ona je odlučila da ispoštuje tradiciju, a meč gleda iz kraljevske lože za koju važe stroga pravila.

Kejt će ovo biti drugo pojavljivanje u javnosti nakon operacije raka. Princeza od Velsa, pojavila se prvi put u javnosti šest mjeseci nakon dijagnoze, na tradicionalnu ceremoniju Trooping the Colour kojom se zvanično obilježava rođendan britanskog monarha, trenutno kralja Čarlsa III. Fotografije su preplavile društvene mreže, a Kejt Midlton je već nekoliko mjeseci na preventivnoj hemioterapiji, zbog čega je njeno pojavljivanje na Vimbldonu bilo pod znakom pitanja.