Zvijezde i tračevi

MILICA PAVLOVIĆ BILA U PROBLEMU ZBOG SVADBE: Nije mogla da ih odbije, učinila nemoguće i napravila spektakl

Autor Anja Konstantinović

Milica Pavlović naišla je na problem kada je dobila pozivnicu za vjenčanje svojih fanova, ali je zbog njih učinila nemoguće.

Izvor: Instagram/senoritamilica

Pjevačica Milica Pavlović koja je u proteklom periodu držala koncerte i imala nastupe svakog vikenda, prije oko mjesec dana na koncertu u Novom Sadu dobila je čestitiku i poklon od fanova, a tu se našla i pozivnica za vjenčanje. Ipak, tu je bio i jedan problem.

Milica je saznala da je njen menadžment baš za ovaj dan zakazao i koncert na stadionu u Vlasenici. U samom startu je djelovalo nemoguće da stigne i na koncert i na svadbu jer je šest sati vožnje potrebno da se stigne na obije destinacije, ali Milica je učinila nemoguće!

"Kad dam svoju riječ, ja to i shvatim vrlo ozbiljno", napisala je Milica na svom Instagramu uz mapu puta koju je stavila na stori i nakon toga detaljno pokazala kako je uspjela da održi obećanje. Iako je bila gužva na putu, te se vožnja od šest sati odužila, Pavlovićeva je stigla na svadbu tačno na vrijeme i otpjevala pjesmu za prvi ples mladenaca.

Novopečeni bračni par je imao iznenađenje za nju nasred svadbe, te su joj uručili poklon a ona nije sakrivala oduševljenje. Nakon svadbe pjevačicu je čekao koncert na koji je morala da stigne na vrijeme kako bi ispoštovala i svoju publiku, te je uhvatila let iz Niša i sletjela u Tuzlu.

Izvor: Instagram/senoritamilica

Iz aviona se oglasila i poručila svojim fanovima da je sve uspjela da stigne i spremna za nastup pokazala poslednje pripreme pred izlazak na binu. Nakon svadbe Milica je došla u Vlasenicu i održala spektakularan koncert, a publika je bila i više nego zadovoljna, a pjevačici je bilo puno srce.

Izvor: Instagram/senoritamilica