Zvijezde i tračevi

POBJEDNICA ELITE JE ANITA STANOJLOVIĆ! Drugoplasirana Aneli Ahmić urlala i napustila studio bijesna

Autor Anja Konstantinović

Pobjednica rijaliti programa Elita je Anita Stanojlović.

Izvor: YouTube/Zadruga

Veliko superfinale sedme sezone Zadruge - Elite bilo je obilježno spektakularnim otvaranjem. Iako su glavni favoriti bili Maja i Stanislav oni su ispali tokom večeri, te osvojili četvrto odnosno peto mjesto. U sami foto-finiš ušli su Aneli Ahmić i Anita Stanojlović i time sebi obezbijedile sigurnu nagradu od 50.000 evra za drugo mjesto i 100.000 evra za prvo mjesto.

Glavnu nagradu kući je odnijela Anita, koja je u rijaliti ušla kao žena Jovane Tomić Matore, ali je brak pukao pred kamerama zbog njene veze s Anđelom Rankovićem.

Pobjednica je osvojila 44,7% glasova dok je drugoplasirana imala 17,5% vaših glasova. Čini se da se Aneli, koja je u Eliti poručila kako joj je Stanija Dobrojević "preotela muža", a zatim stupila u vezu s Markom Janjuševićem Janjušem, nadala pobjedi. Ipak, ona je osvojila drugo mjesto i kući otišla bogatija za 50.000 evra.

Ahmićeva je studio napustila zajedno sa sestrom Sitom Ahmić, koja je došla da joj pruži podršku i koja nije krila da se nada sestrinoj pobijedi. Iako je priznala da nije razočarana kao drugoplasirana, Aneli je bijesna napustila studio.

Ahmićeva nije imala obezbijeđen prevoz do grada, te je u trenutku napravila haos i urlala, da bi nakon nekog vremena produkcija obezbijedila prevoz drugoplasiranoj učesnici Elite.