Zvijezde i tračevi

SVI GLEDAJU U KIM I KLOI KARDAŠIJAN NA NAJSKUPLJOJ SVADBI NA SVIJETU: Zbog milijardera se skinule u nošnju!

Autor Anja Konstantinović

Sin najbogatijeg čovjeka Azije, Indijac Anant Ambani se oženio, a glamoroznu "papreno" skupu svadbu, zasijenila je niko drugi do Kim Kardašijan.

Izvor: Kaushal Punatar/Ajay Patil / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa budžetom od četvrt milijarde funti, spiskom gostiju kao s Met Gale i uz prisustvo bivših svjetskih lidera koji su plesali cijelu noć, svadba Anantija Ambanije možda je najveća na svijetu. Nakon sedam dugih mjeseci raskošnih predsvadbenih proslava i svečanosti, uključujući nastupe Rijane i Džastina Bibera, kao i predsvadbeno krstarenje, Anant Ambani, sin najbogatijeg čovjeka u Indiji, konačno se oženio nasljednicom farmaceutske imperije.

Gala ceremoniji na kojoj je sve sijalo i blještalo od luksuza, među gostima su bili bivši britanski premijeri Boris Džonson i Toni Bler, predsjednik FIFA-e Đani Infantino, kao i Prijanka Čopra, Nik Džonas, Džon Sina i desetine bolivudskih zvijezda, a tu si bile i najpoznatije sestre Kardašijan, Kim i Kloi.

Kim Kardašijan je ukrala šou u haljini ukrašenoj složenim perlama, otvorenog dekoltea, s nakitom na glavi i jednom minđušom koja je išla od uha do nosa, dok je Kloi oduzela dah ružičastim šljaštećim stajlingom. Obije su bile obučene (ili skinute) u tradicionalnu indijsku nošnju, mada drastično "otvoreniju" nego što biste očekivali.

Srećnici koji su prisustvovali proslavi, za koju je procijenjeno da je koštala između 300 i 600 miliona dolara i održana je u Mumbaju, uživali su u raskoši i preskupim detaljima. 

Otac mladoženje je Mukeš Ambani, čije je bogatstvo procijenjeno na 123,3 milijarde dolara i on je deveti najbogatiji čovjek na svijetu, a svadba za koju kažu da je možda čak najveća na svijetu je dobila i svoju stranicu na Vikipediji. Tu se navodi da je svadba trajala dva dana i opisana je kao "svadba godine" u Indiji i "svojevrsno kraljevsko vjenčanje Indije".