Zvijezde i tračevi

ADRIJANI LIMI UŽIČANKA NAJBOLJA DRUGARICA: Nakon razvoda od Jarića precrtala sve osim ćerke fudbalera

Autor Jelena Sitarica

Slavna manekenka nikada nije krila da joj je prijateljstvo sa ćerkom našeg poznatog fudbalera jedno od najbitnijih u životu.

Izvor: Dara Kushner / INSTAR Images / Profimedia

Adrijana Lima pričino je zagonetna kada je riječ o njenom privatnom životu. Naročito nakon što se razvela od košarkaša Marka Jarića. 

Manekenka informacije o svom životu daje gotovo na kašičicu, a interesantno je da je jedina osoba koju nema problem da pokazuje na mrežama njena najbolja drugarica rodom iz Užica, inače ćerka legendarnog srpskog trenera i nekadašnjeg fudbalera Radomira Antića. 

Izvor: Adriana Lima Instagram

Riječ je o Ani Antić, koja je po zanimanju stilistkinja, i koja je svoj san ostvarila upravo u Americi. Redovno se kreće u društvu poznatih, i veoma je cijenjena u svijetu mode. 

Upravo ju je jedan od poslovnih poduhvata i spojio sa Limom, a nakon toga su postale prijateljice za cijeli život. Osim što su često zajedno, nemaju problem ni da jedna drugoj javno čestitaju rođendane, ne skrivajući emocije. 

Izvor: instagram/anaantic

"Srećan rođendan najpametnijoj, najbrižnijoj, najelegantnijoj, duhovitoj, prelijepoj osobi koja mi je najbolji prijatelj i na tome sam neizmerno zahvalna. Volim te svim srcem", napisala je Lima svojevremeno i objavila nekoliko zajedničkih fotografija.

Izvor: Adriana Lima/Instagram

Na to je Ana odgovorila da ona nju voli još više, da je Adrijana čista inspiracija i da je ponosna na nju.

Inače, lijepa stilistkinja je ranije bila u braku sa košarkašem Nikolom Lončarom sa kojim je dobila dvije ćerke, a par se razveo 2017. godine.

Interesantno je i da Ana Antić nije jedna od osoba kojoj smeta da je nazivaju ćerkom poznatog oca, već ističe da joj to imponuje.

Ćerka Radomira Antića je u emotivnoj ispovijesti u emisiji "Kec na jednaest" evocirala uspomene na svog oca, ali i otkrila koliko je bio cijenjen i poštovan širom svijeta.

"Ja sam toliko zahvalna mojim roditeljima... Ja sam ono što sam proživjela sa njima. Stekla sam kontakte, živjela sam po cijelom svijetu i sva su mi vrata bila otvorena zahvaljujući mojim roditeljima i tome što su takvi kakvi jesu. Zato se i trudim da sa mojim ćerkama uradim isto, da one naslijede od mene ono što su moji roditelji meni dali."