Zvijezde i tračevi

SPAVAO S 550 ŽENA, PA ZAVEO MISICU: Kako danas izgleda učesnik Velikog Brata - zbog nesreće bio nepokretan

Autor Dragana Tomašević

Ervin Mujaković je ostao upamćen kao učesnik Velikog Brata koji je prvo veče u Kući zaveo drugu učesnicu

Izvor: YouTube/Veliki Brat Live

Ervin Mujaković, bivši finalista Velikog Brata, uselio se 2015. godine u Kuću na Košutnjaku i isto veče imao odnose pred kamerama. Tada je u profilu rekao da radi kao menadžer solarijuma u Sarajevu, a javnost nije imala prilike da ga vidi sve do 2020. kada je ušao u Zadrugu.

Tada se hvalio da je spavao sa 550 žena, a nedugo nakon izlaska iz rijalitija, zadesile su ga tragedije. Prvo mu je umrla majka za koju je bio jako vezan, a onda je 2022. godine u teretani imao nezgodu zbog koje je ostao nepokretan.

"Početkom 2022. godine ostao sam nepokretan. Zbog jako teške povrede u teretani, imam tešku diskus herniju i bio sam prvu četvrtinu te godine nepokretan i posjećivao sam bolnice. Bio sam u jakim bolovima pa cijelu tu godinu nisam trenirao. Odnedavno sam ponovno u treningu, ali sa slabijim intezitetom. Trenutno sam na kilaži između 141-146kg dobre forme", rekao je Ervin, koji je već neko vrijeme u vezi sa bivšom mis Slovenije.

"Za par mjeseci bit će 4 godine srećne veze. Djevojka je bivša mis Slovenije. Poslovna je i jako uspješna žena. Bavi se estetikom, kozmetikom i dermatologijom. Upoznali smo se u Sarajevu. Tamo je imala predavanja raznim salonima i osobama iz te branše. Pored izgleda, osvojila me iskrenošću i pozitivnim stavom', rekao je Ervin koji je otkrio i da li planira uskoro da se ženi:

"Već nekoliko godina živimo zajedno, nismo se još vjerili ali svakako planiramo u bliskoj budućnosti. Prvo vjeridba, a onda sve ostalo".

Ovako on sad izgleda: