Zvijezde i tračevi

DALILA POSLIJE OTKAZA NA TELEVIZIJI NAŠLA NOVOG DEČKA: Bio u reprezentacji, sad pere sudove u Njujorku

Autor Dragana Tomašević

Dalila Dragojević već neko vrijeme uživa pored novog partnera

Izvor: Instagram/dalila_dragojevic_official

Bivša učesnica rijalitija Zadruga, ali i voditeljka na Hajp televiziji Dalila Dragojević je pronašla novog dečka, a mediji izvještavaju da se radi o Marku K, bivšem reprezentativcu u ragbiju porijeklom iz Crne Gore.

Mediji prenose da Marko trenutno živi i radi u Americi, gdje se bavi poslovima perača sudova i povremeno nosi namještaj da bi zarađivao. Sa Dalilom se upoznao preko društvene mreže Tik-tok, gdje su se zbližili igrajući popularne igre.

"Marko živi već neko vrijeme u Njujorku i teško zarađuje svoj dinar. On je tamo našao i posao, nosi namještaj i to mu je glavni izvor prihoda, pored zarade na Tik-toku", rekao je izvor za medije, koji je tada naveo da Dalila svojim novcem plaća dolazak kod njega.

Izvor: Instagram/dalila_dragojevic_official

"Dalila sve sama plaća. Sada je otišla kod njega od svojih para, ne treba na nju ništa da troši. Ona je samostalna i ima dovoljno para da sve to priušti. Uživaju u ljubavi i srećni su".

Marko je prethodno radio u kuhinji jednog prestižnog hotela tokom ljetnje sezone prije nego što se fokusirao na svoj posao perača sudova. Njegova borba i predan rad u Njujorku su mu osnovni izvor prihoda, uz aktivnosti na Tik-toku, prenose mediji.

Dalila se krajem prošle godne našla se na meti tužbe televizije na kojoj je radila.

Televizija Hype je otkrila u saopštenju da tuži Dalilu Dragojević zbog "neosnovanog bogaćenja, nanošenje štete izjavama u javnosti i nepoštovanja ugovora".

"Hype televizija je juče 1.9.2023. godine u Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnijela tužbu protiv Dalile Dragojević - rođene Mujić iz mjesta Šepak u Republici Bosni i Hercegovini, za nanošenje štete svojim izjavama u javnosti i nepoštovanja ugovora koji je sklopila sa Hype televizijom o isporučivanju TV formata. Takođe, Hype televizija je podnijela i tužbu protiv Dalile Dragojević - rođene Mujić za neosnovano bogaćenje koje je izvršila tako što je od Hype televizije zatražila i dobila honorare za 15 mjeseci unaprijed, kako bi, prema njenim riječima, kupila automobil marke Mercedes GLC", stoji u saopštenju.