Zvijezde i tračevi

MALOLJETNICIMA U BEOGRADU POKAZIVALA GOLE SLIKE! Starleta razbijesnila građane - "Ovo su djeca, sramota bre"

Autor Anja Konstantinović

Tijana Ajfon razbijesnila je građane kada je objavila snimak na kom se vidi kako u centru Beograda promoviše svoj sajt za odrasle.

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Starletu Tijanu Maksimović, poznatiju kao Tijana Ajfon, domaća javnost je upoznala prije nekoliko godina, kada je učestvovala u rijalitiju Parovi na Hepi televiziji. Tijana je tada bila u centru pažnje zbog svog izgleda, silikonskih grudi i usana, koje su ostale "u prvom planu" i na njenom Instagramu nakon kraja rijaliti karijere.

U međuvremenu su je pratili skandali - bila je u zatvoru, zapaljena su joj kola... ona je pokrenula liniju kupaćih kostima, a onda i otvorila nalog na stranici za odrasle OnlyFansu, zbog kog se sada našla na meti žestokih osuda bijesnih građana.

Ona je šetala centrom centrom Beograda i kroz igru sa prolaznicima promovisala svoj profil na OnlyFansu. O njenom skandaloznom snimku bruje mreže, pogotovo jer je na ulici zaustavljala i maloljetne dječake kojima je nudila pokazivanje provokativnih golišavih fotografija ili pretplatu na njen profil na sajtu za odrasle, u zavisnosti od toga ko pobjedi u rundi dječje igre "Papir, kamen, makaze".

Ona im je usput i postavljala degutantna i neumjesna pitanja, a sve je to snimila i objavila na Instagram. Mnogi su u komentarima osudili ovakvo njeno ponašanje, kao i promovisanje golotinje u centru grada.

"Sramota je šta se pitaju djeca u centru Beograda, ovo je nečuveno", "Čega se pametan stidi...", "Nema ni trunke blama", "Ovo su djeca, sramota bre", "Ima li ovome kraja", poručili su bijesni građani.