Zvijezde i tračevi

ŠTA JE PRIVATNI DETETKTIV ISKOPAO O DŽONIJU DEPU? Amber htjela da mu ZAPEČATI SUDBINU

Izvor Kurir

Amber je bila riješena da dobije na sudu bivšeg, te je za potrebe svoje tužbe sa pravnim timom angažovala i privatnog detetktiva Pola Barezija.

Izvor: Profimedia

Brakorazvodna parnica glumačkog para Džonija Depa i Amber Herd, bila je jedna od najskandaloznijih u novijijoj istoriji.

Bivši par iznio je sav prljav veš u javnosti, a nove tužbe su samo nicale. Amber je bila riješena da dobije na sudu bivšeg, te je za potrebe svoje tužbe sa pravnim timom angažovala i privatnog detetktiva Pola Barezija.

Cilj je bio da iskopa bilo kakve inkriminišuće informacije o Džoniju Depu, sa kojim je glumica u tom momentu bila na sudu zbog optužbi za zlostavljanje. Međutim, Amber je ostala šokirana infomracijama koje je dobila od svog detektiva.

Kao i glumica Pol je bio u čudu koliko je lijepih stvari čuo o glumcu, te je riješio da ih objavi u okviru knjige "Slučajni popravljač Džonija Depa".

„Gospodin“, „u njemu nema ni traga zla“, „poštuje i obožava žene“, samo su neki od komentara koji se mogu naći u Barezijevim intervjuima.

Zadatak privatnog istražitelja bio je da dođe do fotografija, video zapisa, izjava bliskih saradnika ili bilo čega što bi išlo u prilog Amber.

Istražitelj je za pozamašnu sumu kontaktirao sve ljude iz njegoovg okruženja, ali je većina imala samo riječi hvale o slavnom glumcu, što ga je veoma iznenadilo.

Pol Barezi je na kraju postao obožavatelj slavnog glumca, a Amber Herd je započela novi život u Španiji.