Zvijezde i tračevi

TAMARA DRAGIČEVIĆ IZAŠLA IZ PORODILIŠTA: Benčina podijelio snimak, glumica blista u prirodnom izdanju

Autor Marina Cvetković

Tamara Dragičević i Petar Benčina dobili su treće dijete, a glumica je sada stigla kući gdje uživa sa svojom porodicom.

Izvor: Instagram printscreen / petarbencina

Glumica Tamara Dragičević je 6. jula na svijet donijela sina, kom su roditelji dali ime Boris, što označava ratnika, a smatra se i kraćim oblikom imena Borislav. Ponosni tata, Petar Benčina, oglasio se na svom Instagram nalogu gdje je supruzi uputio emotivne riječi.

"Jutros negdje oko pola 4 posle izlaska u grad svratili smo do 'Dragiše Mišovića'. Ti si nevjerovatna", napisao je on uz fotografiju na kojoj je sa suprugom, a zatim i Tamarinu sliku sa prozora porodilišta dok u naručju drži bebu.

Njen suprug, Petar Benčina, dočekao je sa djecom, a zatim je putem Instagrama pokazao kako se odmaraju na terasi uz zalazak sunca.

Prelijepa glumica bila je u opuštenom izdanju, bez šminke i sa osmjehom na licu, dok su se djeca igrala oko nje. Popularna glumica sa suprugom  već ima dvoje djece, ćerku Stašu i sina Lazara.

Upoznali se na +40, ignorisali osjećanja mjesecima

Istina je da je ova par spojila gluma, ali s početka niko, a ponajmanje ona, nije mogao ni da nasluti da će se iz njihovog, tada vrlo napetog i rezrvisanog odnosa roditi ljubav. Tamara je jednom prilikom za "Hello" ispričala kako su se upoznali, i kako je počela njihova romansa, koja traje već 7 godina i uskoro će biti krunisana trećim djetetom.

"I Petar i ja potičemo iz porodica u kojima se nije forsirao glamur i lažni sjaj. Srećna sam što radim posao koji volim, a popularnost je samo posledica uloga koje su se dopale gledaocima. Ne znam zašto bih se zbog toga drugačije ponašala. Uvijek se začudim kad se takve teme nađu na dnevnom redu. Ali kad je već tako, drago mi je što ljudi prepoznaju našu 'normalnost'", iskreno je rekla nedavno Tamara u intervjuu za "Hello!".

Njihova priča počinje 2011. godine kada je u javnost stigla vijest da Tamara ima dečka. Ubrzo smo saznali da je u pitanju glumac, Petar Benčina, koji je od nje stariji pet godina. "Sila privlačenja koja ne može da se ignoriše. U našem slučaju duga šetnja na +40 posle jednog kastinga bila je dovoljna da shvatimo da je ta sila među nama", napisala je Tamara na svom profilu na Instagramu i dodala: 

"Posle par mjeseci prestali smo da je ignorišemo."

Izvor: Instagram printscreen / tamaradragicevic

Par se 2016. godine zavjetovao na vječnu ljubav, i to na romantičnoj ceremoniji za najbliže koju su upriličili na Adi Bojani. Ubrzo su dobili ćerkicu Stašu, a potom i sina Lazara, asada i treće dijete, piše Glossy.