Zvijezde i tračevi

FILIP PLEJN POSTAO TATA ČETVRTI PUT! Zgodna Rumunka mu rodila sina, svijet u šoku zbog opasnog imena za bebu

Autor Anja Konstantinović

Njemački modni dizajner Filip Plejn postao je otac četvrti put.

Izvor: Instagram/andreeasasu90/screenshot

Filip Plejn čije modne kreacije su dobro poznate svima dobio je sina kog mu je na svijet donijela nova izabranica Andrea Sasu, manekenkom porijeklom iz Rumunije. Plejnu je ovo četvrto dijete, a lijepe vijesti je podijelio s pratiocima na Instagramu.

Ono što je privuklo najviše pažnje svima, zbog čega su mogi ostali iznenađeni jeste ime koje su ponosni roditelji izabrali za neslednika - "Danas je moj 4. sin, Uragan Tor Grom - rođen u 10.58 časova. Ne mogu riječima da opišem koliko smo srećni i blagosloveni što smo dobili tako nevjerovatan poklon", napisao je između ostalog kreator.

Njemački modni dizajner nedavno se našao u centru pažnje zbog razvoda, a ubrzo je otkriveno i da mu je nova djevojka Andrea u drugom stanju. Andrea je 22. aprila objavila prelijep video snimak otkrivanja pola gdje su ona i Filip obučeni u bijelo na luksuznom imanju: "Dječak je! Snovi postaju stavrnost", napisala je tada.

Nakon pet godina ljubavi Filip Plejn razišao se s djevojokm Lucijom Bartoli. Roditelji dvoje male djece kraj svoje "sreće i bezuslovne ljubavi", kako su ranije opisivali svoju vezu, objavili su zajedničkim saopštenjem na društvenoj mreži Instragram:

"Lucija i ja smo zajednički odlučili da svoj rastanak oficialno saopštimo", stoji u saopštenju popularnog dizajnera u kome dalje objašnjava da su se zapravo razišli još u martu 2023. godine, da su svojoj vezi dali još jednu šansu, pogotovo za vrijeme trudnoće i nakon rođenja njihovog sina Ruža, međutim u oktobru su shvatili da ipak veza ne funkcioniše.

Iako su mnogi pomislili da dizajner samuje, njegov menadžer je ubrzo u razgovoru za njemački RTL saopštio da Filip ima novu djevojku i čak očekuje i dijete sa njom.