Zvijezde i tračevi

NAŠLI JE MRTVU U STANU, PORED NJE TIJELO NJENOG MOMKA: Otkriven uzrok smrti čuvene zvijezde filmova za odrasle

Autor Dragana Tomašević

Beživotno tijelo Džesi Džejn, pronađeno je u januaru ove godine.

Izvor: YouTube/ WMTV

Sindi Tejlor, poznatija kao zvijezda filmova za odrasle pod imenom Džesi Džejn pronađena je mrtva u januaru ove godine u stanu u kojem je živjela s momkom..

Džejn, koja je snimila preko 100 filmova za odrasle, pronađena je mrtva zajedno sa njenim dečkom Bretom, a prvobitni izvori su navodili da se par predozirao.

Sada je stigao i toksikološki izveštaj i kao uzrok smrti se navodi predoziranje, prenosi TMZ. Džesi Džejn je umrla od slučajnog predoziranja kokainom i fentanilom, saopštio je patolog.

Džesi je imala samo 43 godine, a još uvjek nije poznato koliko dugo su Džesi i Bret biti mrtvi u kući.

Popularna glumica iz filmova za odrasle karijeru je započela kao model na takmičenjima za lepotu, a najpoznatija je po jednom od najtraženijih filmova za odrasle čiji je budžet za snimanje bio milion dolara. Snimljen je i nastavak za koji je bilo izdvojeno čak osam miliona dolara.

Džesi je 2017. godine izjavila da se povlači iz industrije za odrasle, a 2019. se samo na nakratko vratila. Ona je 2020. godine optužena za nasilje u porodici i uhapšena je ispred svoje kuće u Oklahomi. Nju su prijavile komšije koje su vidjele kako se sa svojim momkom svađa i udara ga. Branila se da je on nju prvi napao. Tada je privedena i puštena uz kauciju, a izjavila je da je do svađe došlo zbog ljekova koje pije njen momak, za koje je ona mislila da su steroidi i bacila ih u kantu.