Zvijezde i tračevi

"FAMILIJO, OD SAD SE GLEDAMO PREKO MEDIJA" Cipka progovorila posle smrti muža - Nisu saučešće izjavili

Autor Dragana Tomašević

Aleksandra Tadić Cipka se vratila nastupima mjesec dana nakon smrti muža

Izvor: YouTube/ Paparazzo Lov // DNK

Pjevačica Aleksandra Tadić Cipka, prije nešto više od 40 dana ostala je bez svog supruga, Nebojše Jarina Stojićevića, koji je preminuo iznenada, od posledica infarkta.

Na sinoćnjem nastupu u Sremskoj Mitrovici progovorila je o odluci da napusti pjevanje, ali i bliskim prijateljima koji su joj dali snage da nastavi dalje. "Na prvu sam prelomila da prestanem da pjevam, jer nisam bila svjesna svega što mi se desilo. Uz pomoć prijatelja i saradnika, koji su pričali sa mnom, odlučila sam da nastavim tamo gdje sam stala", rekla je Cipka i dodala:

"Tih prvih dana nisam bila baš svoja, preživjela sam veliki šok i nervni slom, da tako kažem i onda sam izgovorila svakakve stvari, ali imao je ko da utiče na mene što se tiče posla i da budem svjesna cijele situacije i života generalno, da dalje mora, nazad ne može".

Pjevačica otkriva da je u najtežim trenucima imala je veliku podršku kolega, ali je u neke ljude iz bliže okoline razočarana.

"Iznenadila me je Gabrijela Pejčev, ona je došla na sahranu. Ana Bekuta mi je poslala poruku jer je prošla kroz sve što i ja. Mnogo kolega se javilo... Mira Škorić, Saša Popović, Đorđe David, Aleksandra Mladenović, baš mnogo njih, da nekog ne zaboravim. Naravno, ljudima koji nisu došli na sahranu ne mogu da zamjerim jer je bio petak. Nisam bila ni svjesna koji je dan, ali su bili uz mene, zvali su me i pisali mi. Iznenadila sam se samo od neke familije od koje sam očekivala da će doći. Ovim putem bih im poručila da ćemo se ubuduće samo i gledati preko medija, jer mi smo poštovali sve, išli smo na svačije događaje, a neko se nije udostojio da dođe. Samo oni koji su bili za mene, postoje i dalje, a ostali...".