Zvijezde i tračevi

GLUMICA FILMOVA ZA ODRASLE RANGIRALA MUŠKARCE IZ 40 DRŽAVA: Srbi su na spisku, a evo ko su najgori ljubavnici

Autor Marina Cvetković

Spavala s muškarcima iz 40 država sveta, pa otkrila ko je bio najgori.

Izvor: Instagram printscren / cocosinstaworld

Zvezda filmova za odrasle Koko Bae, želi da isproba muškarce iz celog sveta. Njen plan je da ima polni odnos s bar jednom osobom iz svake države. Do sada je dostigla brojku od 40 zemalja, i tu ne želi da se zaustavi. Nedavno je gostovala u jednom podkastu gde je progovorila o tome ko su po njoj najbolji, a ko najgori ljubavnici.

"Moja pravila su da računam državu koja se nalazi u pasošu, a ne gde muškarac slučajno živi u vreme našeg susreta", razjasnila je Koko.

"Koko skuplja zastave, ona leti svetom i spava sa prelepim muškarcima koji su joj zanimljivi, i čim napuste taksi ona zadene još jednu zastavicu na svoju mapu", rekao je u najavi voditelj. 

Muškarci iz Hrvatske i Srbije nalaze se na popisu

"Bila sam s muškarcima iz: Amerike, Kanade, Velike Britanije, Izraela, Australije, Haitija, El Salvadora, Holandije, Norveške, Grčke, Francuske, Belgije, Nemačke, Danske, Irske, Nikaragve, Italije, Gvatemale, Švajcarske i Argentine", prisetila se Koko. Na listu je još dodala i Honduras, Kostariku, Tajland, Rusiju, Albaniju, Brazil, Indiju, Španiju, Peru, Liban, Alžir, Armeniju, Škotsku, Ukrajinu i Novi Zeland. Na popisu su se, takođe, našli muškarci iz Hrvatske i Srbije.

"Latinoamerikanci su najgrublji"

Objasnila je da su Latinoamerikanci najgrublji u krevetu, i da je najviše uživala s muškarcem iz Brazila. "Oni su samo za zabavu", rekla je. Pričala je o tome kako se iznenadila više puta, jer narodi za koje je mislila da su konzervativni uopšte nisu bili takvi, a to su najviše Arapi i Indijci. "Bila sam sa dosta, dosta Indusa", izjavila je.

"Dosadni, ali pristojni"

Prema njenom iskustvu, najdosadniji su joj bili Nemci i Englezi. "Ali, uprkos tome što su pomalo dosadni, bili su jako pristojni i želeli su da mi ugode", objašnjava ova po**o glumica. Rekla je da muškarci iz Australije moraju uložiti više truda.

Izvor: IG cocosinstaworld

"Nisam mogla pratiti rusku izdržljivost"

Jedan Rus bio je njen komšija, ali ona nije mogla pratiti njegov tempo, koji je znao trajati satima, te ga je zbog toga ostavila. Prisetila se i muškarca iz Belgije koji joj je lagao za godine. Rekao joj je da ima 20, a kada je slučajno pogledala u njegov pasoš, saznala je da je tek postao punoletan.

Komentari na njene izjave bili su podeljeni. Dok joj jedni čestitaju na hrabrosti, drugi nisu baš oduševljeni šta sve priča u javnosti. "Ne trebaš se ponositi s ovim", "Tvoja porodica sigurno se ne ponosi tobom", komentarisali su oni koji ne odobravaju njene postupke.