Zvijezde i tračevi

GLUMICA U "GOLOJ" HALJINI MEĐU PISOARIMA: Pozirala u muškom toaletu, a kada se okrenula... au! Bomba

Glumica Srna Lango napravila je haos na mrežama zbog izbora lokacije na kojoj se fotografisala.

Izvor: instagram/srna.lango

Slavna glumica Srna Lango (53) oduvek je važila za jednu od najljepših i najsenzualnjih žena na domaćoj sceni. Kako godine odmiču, slavna ljepotica izgleda sve bolje i bolje, a sada je napravila haos na mrežama nakon što je pozirala zavodljivo, i to ni manje, ni više nego u muškom toaletu.

Glumica je ponijela takozvanu "golu" haljinu, odnosno čipkanu toaletu sa puf rukavima koja je istakla njene obline na najljepši način, a smjela kombinacija izazvala je lavinu komplimenata, naročito nakon što se okrenula.

Izvor: instagram/srna.lango

Doduše, mnoge je iznenadio izbor lokacije, naročito što je pozirala između dva pisoara. Ali, pripisaćemo to umjetničkoj slobodi.

Interesantno je da se u ovom izdanju Srna Lango pojavila i na izboru za Mis Srbije.

Izvor: instagram/srna.lango

Inače, od razvoda od kolege Irfana Mensura o njenom životu se ne zna mnogo, međutim, ono što je sigurno je to, da izuzetno vodi računa kada je njen izgled u pitanju, jer joj na njemu mogu pozavidjeti i duplo mlađe djevojke.

Da podsjetimo, glumica Srna Lango ima dvojicu sinova, njen mlađi naslednik Pavla Mensura pošao je stopama svojih roditelje, te ga gledamo u mnogim domaćim ostvarenjima.

- Ima uzbuđenja, neka čudna kombinacija uzbuđenja i mira, znam šta je uradio i nemam neki nemir. Mali dobro glumi, ne znam kako ću ummeti sve da podnesem - rekla je Srna Lango o sinu Pavlu na premijeri filma "Usekovanje".