Zvijezde i tračevi

"VIČU NISI SE KUPALA 3 MJESECA" Prošlo je 30 godina, pogledajte kako danas izgleda Marina iz "Mi nismo anđeli"

Autor Dragana Tomašević

Marina koju je 1992. godine igrala Milena Pavlović, obilježila devedesete!

Izvor: youtube/printscreen/ Milos Ilic

Na vrhuncu popularnosti filma "Mi nismo anđeli", koji je postao kultni hit devedesetih na prostoru bivše Jugoslavije, Milena Pavlović je utelovila ulogu Marine, lika koji je osvojio srca mnogih gledalaca i postao simbol mladosti i slobode.

Marina je predstavljala junakinju spremnu da se suoči sa svim izazovima života i ljubavi, donoseći nam pregršt urnebesnih scena sa Nikolom Kojom i Brankom Katić.

U emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, Milena Pavlović je otkrila da je lik Marine za nju zapravo postao simbol heroinke jedne generacije.

"Kada sam nedavno razgovarala sa svojom ćerkom o herojima, shvatila sam da je Marina, uloga koju sam igrala u filmu 'Mi nismo anđeli', zapravo heroina mladosti," izjavila je Milena, ističući koje replike najčešće ljudi koriste kada je sretnu na ulici.

"Često čujem: 'Marina, kakve ti ono imaš noge? Pa onako! ili 'Nisi se kupala tri mjeseca'," pričala je Milena sa osmijehom. Takođe je podelila anegdotu iz vremena treće trudnoće kada je na moru jedan ronilac tražio da se slika s njom i da mu nacrta čiča Glišu na stomaku.

Izvor: K1 prinscreen

Milena je takođe otkrila kako njena djeca doživljavaju lik Marine i fenomen "Mi nismo anđeli". "Mnogi me ne shvataju ozbiljno. Ja sam sebi smiješna kada sam ljuta," zaključila je glumica u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.