Zvijezde i tračevi

GALA SLAVLJE U DOMU DRAGANE MIRKOVIĆ! Fotografije iz dvorca sve oduševile, tu su i njeni nasljednici

Autor Anja Konstantinović

Dragana Mirković objavila je nekoliko fotografija iz svog dvorca i čestitala ćerki Manueli rođendan.

Izvor: Instagram/Dragana_Mirkovic

Pjevačica Dragana Mirković kojoj su ćerka Manuela i sin Marko velika podrška nakon što je saopštila da je poslije 24. godine podnijela papire za razvod braka napravila je pravu bajku za 22. rođendan nasljednice. Na Instagramu je objavila fotografije s nasljednicima iz luksznog dvorca.

"Manuela, srećan ti rođendan, sunce moje. Volimo te najviše", napisala je Dragana, uz fotografiju sa Manuelom i sinom Markom. Svi su bilu u bijelom, a pjevačica je pokazala i prelijepu rođendansku tortu koja je bila u obliku srca, dok su bijeli-rozi tonovi preovladavali dekoracijom.

"Manuela je drugačija, povučena je, ona je moja beba. Za nju moji prijatelji kažu da je djevojka s najljepšim očima i najčistijom dušom. Oni su normalna djeca, što je danas najljepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htjela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona", ispričala je za "Story" jednom prilikom Dragana.

Dragana je prije nekoliko godina otkrila da je sa Tonijem pazarila dvorac u Austriji, kao i da ga je dugi niz godina renovirala. Zdanje u kojem je živjela Marija Tereza krajem 17. vijeka, broji 235 prozora, a velelepni dvorac ima poseban kulturno-istorijski značaj i koštao je 50.000.000 eura.