Zvijezde i tračevi

USRED SUĐENJA ZA UBISTVO SNIMIO RIJALITI! Alek Boldvin najavio seriju sa ženom i sedmoro dјece: "Nek' vam Bog pomogne"

Autor Marina Cvetković

Najava rijaliti programa "The Baldwins" naišla je na žestoku osudu javnosti zbog lošeg tajminga - glumcu se i dalje sudi za ubistvo iz nehata na snimanju!

Izvor: Profimedia

Alek Boldvin (66) i supruga Hilarija (40) najavili su prikazivanje njihovog rijaliti šou-programa "The Boldwins" na TLC-ju naredne godine. Rijaliti je rađen po ugledu na porodicu Kardašijan i mnoge druge, te će pratiti život slavnog glumca i instruktorke joge koja mu je podarila sedmoro dјece.

Iako su se nadali da će ovim projektom skrenuti pažnju sa Boldvinog suđenja za ubistvo snimateljke prije par godina, koje i dalje traje, javnost ih je osudila riječima da je "pogrešan trenutak za rijaliti".

"Snimanje rijaliti šoa koje se preklapa sa suđenjem djeluje čudno, ali to je život i tako stvari funkcionišu", rekao je izvor za People, "Ponekad ne možete da kontrolišete tajming kada će se stvari prikazivati a kada ne, i ne znamo koliko dugo se na ovom projektu radilo". Izvor dodaje, da neki ljudi mogu okarakterisati rijaliti kao čin lošeg ukusa, ali on neće imati nikakvog uticaja na ishod suđenja. "Pravni postupak i dalje traje i morate da vjerujete procesu", navodi se.

U video-tizeru može se vidjeti svakodnevica i dinamika porodice Boldvin sa njihovo sedmoro male djece. Glumac iz prethodnih brakova ima još dvije ćerke, Ajrlend i Ilariju Boldvin, a nedavno je postao i deda.  

Presuda za ubistvo snimateljke iz 2021. i dalje neizvesna

Vijest o rijalitiju dolazi nakon što je protiv Aleka nova optužnica od strane velike porote u Novom Meksiku. Ponovno je podignuta optužnica protiv glumca za ubistvo iz nehata, kada je tokom snimanja filma "Rust" upravo u Novom Meksiku 2021. neko stavio pravu municiju u pištolj kojim je glumac usmrtio nesrećnu mladu ženu, Halinu Hačins. On je prvobitno oslobođen krivice, te su strani mediji izvještavali da je rekviziterka sa seta optužena, ali je sada opet došlo do promjene. 

Prema zakonu Novog Meksika, smiješi mu se zatvorska kazna do 18 mjeseci ukoliko bude osuđen. Alek se izjasnio da nije kriv, a rekvizirterka Hana Gutjerez Rid proglašena je krivom i osuđena na 18 mjeseci zatvorske kazne.

Gloria Alrid, advokatica koja predstavlja porodicu nastradale snimateljke u civilnom suđenju protiv Boldvina, navela je za TMZ da joj djeluje da je "rijaliti proračunat i ciničan potez za odnose sa javnošću, u pokušaju da se utiče na odluku suda u Novom Meksiku, kako bi razmišljali o njemu kao simpatičnom porodičnom čovjeku".

I pored toga, holivudski glumac je poznat kao čovjek preke naravi, te ima čitavu istoriju ispada na javnim mjestima i fizičkih obračuna sa paparacima i anti-fanovima. Jedan od komentara na najavu njegovog porodičnog rijalitija na Instagramu zvučao je: "Nek' vam je Bog u pomoći!"