Zvijezde i tračevi

NOVO OGLAŠAVANJE DUŠICE NAKON OTKAZA! Uputila teške riječi: Uvek će postojati jedan Juda da te izda

Autor Anja Konstantinović

Dušica Jakovljević još jednom se oglasila nakon što je dobila otkaz posle samo pet mjeseci rada.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Voditeljka Dušica Jakovljević prije nekoliko mjeseci dala je otkaz na Pinku gde je vodila rijaliti program Elita, a onda se zaposlila na Hype televiziji odakle je ubrzo otpuštena. Saša Mirković iznio je niz šokantnih tvrdnji na voditeljkin račun, a do javnosti je dospjelo rešenje o otkazu.

Dušica se nije puno oglašavala ovim povodom, ali je gostujući u emisiji "Premijera - Vikend specijal" potvrdila da se vraća na Pink, kao i koju emisiju će voditi. Ona je otkrila da oseća ogromno pokajanje, ali i zahvalnost zbog mogućnosti koju su joj čelnici televizije dali.

Voditeljka je otkrila i da je "zbog pokajanja jedva otvorila vrata Pinka" i progovorila o susretu s Mitrovićem, a sada se oglasila putem društvene mreže Instagram i uputila jasnu poruku.

"Uvjek će postojati jedan Petar da te se odrekne, jedan Juda da te izda, i jedan Pilat da te osudi. Nastavi da hodaš - Bog će te vaskrsnuti", stoji u objavi na jednom stranici na pomenutoj mreži, sa kojom se očigledno i Dušica složila, te je istu objavila i na svom nalogu.

Izvor: Instagram/dusicajakovljevic