Zvijezde i tračevi

RASKINULI SRPSKI MILIONER I TAČKASTA MARA! Poslije Kariba pukla tikva: Uklonili i obrisali sve "tragove"

Autor Anja Konstantinović

Branko Babić i Tačkasta Mara navodno su raskinuli.

Izvor: Instagram/tackasta_mara/printscreen

Srpski milioner Branko Babić, nakon kraha ljubavi s bivšom verenicom Svetlanom Dimitrić, uplovio je u vezu sa influenserkom Ivanom Slipčević, poznatijom kao Tačkasta Mara s kojom je uživao na Karibima odakle su se redovno oglašavali na društvenim mrežama. Mara je pokazala telo od milion dolara, a onda i kako je Branko tetovira.

Ipak, čini se da je ljubav brzo pukla.

Stručnjak za obrve i influenserka su navodno raskinuli. Njih dvoje se više ne prate na društvenim mrežama gde su svakodnevno javnost i svoje prijatelje obaveštavali kako su srećni, ispunjeni, voljeni i zadovoljni. Biznismen je obrisao sve slike sa dojučerašnjom devojkom, a isto je učinila i ona.

Izvor: Instagram/tackasta_mara/printscreen

Iako su uveliko pripremali đakonije za najveći hrišćanski praznik Vaskrs, kako stoje stvari, svako će na svoju stranu.

Branko je jednom prilikom odgovarajući fanovima na društvenim mrežama otkrio kako je izgledao njihov prvi susret i čime ga je Mara osvojila: "Ja ću da objasnim. Sreli smo se u vezi posla. Poslije druge flaše počela je da se smije, tako da su je gledali svi u restoranu. Dok se smijala tapšala je rukama kao foka. U četiri ujutru smo završili u kafani Užice, gdje je poručila škembiće. Pola je pojela, a pola prosula po bijeloj prelijepoj haljini. Na to sam pao", napisao je Branko u komentaru na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO: