Zvijezde i tračevi

BIVŠI ZET SE OPROSTIO OD BOJANE! Škorić skupio snage i voditeljki posvetio riječi koje kidaju dušu

Autor Anja Konstantinović

Edin Škorić potresnim riječima oprostio se od bivše svastike Bojane Janković.

Izvor: MN Press/Facebook/Bojana Jankovic

Bivša voditeljka Pink televizije, Bojana Janković, iznenada je preminula u 47. godini. Ona je pronađena je mrtva u stanu u petak 19. aprila. Njeno tijelo poslato je na obdukciju, a od nje se s velikim bolom opraštaju brojne kolege i prijatelji.

Nakon što se oglasila njena sestra bliznakinja Ivana, bolne riječi uputio je i bivši zet, Edin Škorić. Škorić je uz svoju potresnu objavu, napisao:

"Tješi me misao da neko tako poseban kao ti, nikada neće biti zaboravljen. Moja Boka", poručio je i dodao emotikon srca.

Izvor: Instagram/edin.skoric/screenshot

Bojanina sestra, Ivana, je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz detinjstva, a srceparajućim riječima se oprostila od nje - "Oduvijek i zauviek, Ika Boka. Živjećeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u sjećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podijeliti sa tobom, svaki osmijeh ćeš osjetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrijednim. Živjećeš u mojoj duši zauvijek... Nas dvije to znamo".

Od voditeljke nekada veoma popularne emisije oprostila se i televizija "Pink", a kako se navodi Bojana nažalost nije stigla da ispuni svoju poslednju želju.