Zvijezde i tračevi

KRCATA ARENA, DRAGANA SPEKTAKL POČELA OVOM PJESMOM: Kadrovi sa koncerta fasciniraju, fanovi je IZNENADILI

Autor Marina Cvetković

Večeras u Areni Dragana Mirković pravi koncert za pamećenje, kojim obilježava 40 godina karijere!

Izvor: Kurir

Najveća muzička zvijezda Dragana Mirković održaće večeras prvi od dva spektakularna koncerta u Areni. Ono što nikome nije pošlo za rukom, uspjela je Dragana, da na turneji obilježi četiri decenije veličanstvene karijere, ali i da pomogne ljudima kojima je to najpotrebnije i da druge inspiriše da krenu njenim stopama!

Pjevačica otvorila spektakl pjesmom "Do posljednjeg daha", a onda su je fanovi iznenadili transparantom. Prvi kadrovi iz Arene fasciniraju...Tu je i Milica Pavlović, pjevačica je rado govorila na temu koncerta Dragane Mirković.

Među prvima je stigla Jelena Karleuša da podrži koleginicu. Pjevačica se pojavila u nikad kraćoj suknji, i pozirala ispred novinara, a onda tradicionalno potkačila Cecu u izjavi. "Ona je daleko od poštenog i kolegijalnog, ali postoje i nad maćehama maćehe, šta da kažem na tu temu, čekalo se par dana pred izlazak dva moja albuma, a ona mi je tada namjerno strajkovala kanal tri puta jer njeisu uspjeli da me spriječe u namjeri da napravim ono što sam napravila", rekla je JK za Cecu.

iOd poznatih ličnosti viđeni su još Zorica Brunclik, Damir Handanović, Husa, Željko Šašić, Goga Sekulić... Tik pred početak koncerta u Arenu je stigla i Draganina porodica, tu su sin i ćerka Manuela, kao i suprug Toni.

Pjevačica je otvorila spektakl pjesmom "Do posljednjeg daha", a onda su je fanovi iznenadili transparantom. Pogledajte prve kadrove!