Zvijezde i tračevi

OPUSTILA SE PA U RESTORANU ZAPJEVALA DEČKU NA UVCE! Jovana se latila mikrofona, on se topio

Autor Anja Konstantinović Izvor mondo.rs

Jovana Jeremić cvjeta od sreće i ljubavi i ne trudi se to da sakrije ma gdje god bila.

Izvor: Instagram/jeremicjovana

Voditeljka Pinkovog Jutarnjeg programa Jovana Jeremić, donedavno je pažnju javnosti osim izazovnim stajlinzima "u ranu zoru", plenila i izjavama. Odnedavno su svi zaboravili i na komentare i miniće, i samo pričaju o njenom novom dečku, biznismenu Draganu Stankoviću.

Ona je otkrila i zanimljive pikanterije iz njihove veze, kao i  kreveta, a svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje njihove zajedničke trenutke. Tako je sad s pratiocima na Instagramu podijelila videe iz noćnog provoda, a voditeljka je u jednom restoranu uzela mikrofon, pa je prišla Draganu i zapjevala mu na uvce.

"To je ta ljubav fatalna, zbog nje više nisam ni ja normalna", pjevala je Jovana stihove Cecine pesme, dok se Dragan topio od sreće.

Jovana je Novu godinu dočekala sa partnerom, od koga je prije ponoći dobila skupocjen poklon, zlatnu ogrlicu, koju je ponosno nosila u svojoj emisiji, a otkrila je i da bi Draganu voljela da rodi sina - "Prva Nova godina sa čovjekom kojeg obožavam na mega dočeku kako dolikuje kraljicama", napisala je Jovana na društvenim mrežama, a mogli smo da vidimo i njihov vreli, novogodišnji ples.