Zvijezde i tračevi

OPLJAČKAN BOG OBRVA! Iz luks stana na Vračaru nestali "versaće" satovi, zlatni nakit, roleks... Oglasio se Adam Adaktar!

Autor Anja Konstantinović

Kako prenose domaći mediji Adam Adaktar je opljačkan, a o svemu je obaviještena policija.

Izvor: Instagram/adaktar_official

Policiju u Beogradu pozvao je Adam Adaktar i tvrdio da mu je lopov iz stana uzeo mnogobrojne vrijednosti, među kojima su satovi "versace", "roleks" i zlatan nakit prenose domaći mediji. Istragu je pokrenulo Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Pljačka se dogodila u stanu na Vračaru u nedelju, a ovim povodom za domaće medije oglasio se Adam koji nije bio raspoložen da priča na ovu temu.

"Ne bih ja ništa o tome, doviđenja", kratko je rekao Adam.

Domaća javnost je prošle godine, zahvaljujući rijalitiju "Adaktarovi" imala prilike da zaviri u život porodice koja se proslavila kozmetičkim salonom u kojem sve dame s domaće scene rade obrve. Vidjeli smo njihovu kuću na Dedinju, automobile koje vozi "bog obrva" Adam Adaktar, koji je nedavno otkrio i da planira izgradnju još jedne kuće.

Samoprozvani "Bog obrva" u žižu javnosti dospio je i zbog svog ponašanja i izjava, a kada je otkriveno da dolazi iz Čačka kao i šta je radio na početku karijere, na mrežam je nastao haos. Nakon što je sve iznenadio novim izgledom, Adam je ponovo postao glavna meta komentarisanja na mrežama zbog izjave o svojoj djeci.

Tagovi