Zvijezde i tračevi

SVI SE PITAJU GDJE JE NESTAO TOŠIĆ? Karleuša pokidala novim albumima - Na mrežama osvanula Duškova fotka s ovom osobom!

Autor Anja Konstantinović

Dok Jelena Karleuša vrijedno radi na promociji dva nova albuma, svi se pitaju gdje je Duško Tošić!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MNPress

Jelena Karleuša nedavno je objavila svoj dugoočekivani albim "Alfa", a samo nedelju dana kasnije uslijedio je još jedan pod nazivom "Omega". I dok pjevačica vrijedno radi na prezentovanju novih pjesama, te je nedavno organizovala i gala promociju, svi se pitaju gdje je nestao Duško Tošić!

Po društvenim mrežama vodi se i polemika da li je Karleuša neku od balada posvetila Dušku, a ona je nedavno otkrila i da li ima istine u pričama da je najemotivniju pjesmu na albumu - baladu "Ja" posvetila upravo njemu, budući da je za nju sama pisala tekst.

"Mogu da kažem da sam ja tvorac mnogih tekstova, i da u svakom ima po nešto iz mog privatnog života, a Duško je definitivno neko ko je dio mog života", priznala je pjevačica za Story.

I dok JK ne staje, Duško je na Instagramu otkrio je da uživa u posebnom ambijentu, a društvo mu pravi kum Milenko Andrić. U Cirihu dva dobra prijatelja uživaju u najboljim restoranima i obilasku grada, a sa lica ne skidaju osmijehe.

Izvor: Instagram/DuskoTosic

Pogledajte i kako je bilo na promociji Karleušinih albuma, koja se nakon toga pohvalila skupocjenim poklonom koji joj je stigao na kućnu adresu!

BONUS VIDEO: